Girona

Més dimarts que demà

Rotacions a l’onze. Juan Carlos Unzué insisteix que hi haurà retocs per afrontar tres duels en vuit dies però deixa entreveure que en farà més a Almeria que demà al camp del Cadis

Fa dies que Juan Carlos Unzué explica que preveu començar a fer rotacions en l’alineació del Girona. En va parlar ja la vigília del Girona-Rayo, i hi va tornar just després d’aconseguir contra els madrilenys la segona victòria seguida. El tècnic manté la idea, tal com va explicar 48 hores abans d’afrontar –demà–, al camp del Cadis (20.30 h), el primer de tres partits en vuit dies. “En aquests dos partits hi haurà canvis i jugaran la majoria de jugadors”, va explicar el navarrès. Pel que va dir, però, queda força clar que hi haurà més rotacions dimarts, al camp de l’Almeria (19 h), que no pas demà al Carranza: “El més normal és que hi hagi més canvis a Almeria, pel temps que passa entre un partit i l’altre. Els futbolistes que van jugar diumenge hi poden tornar tranquil·lament dissabte. Però dimarts ja haurem vingut de dos viatges seguits i de menys de 72 hores entre un partit i l’altre; entenc que serà el partit en què més canvis hi haurà.”

Les dues victòries seguides no només han permès als gironins fer un salt en la classificació –sisens, amb 7 punts de 12– sinó sobretot carregar-se d’autoestima. “La setmana ha anat molt bé quant a entrenaments, quant al treball. Hem fet un treball molt interessant i estic molt content del que he vist”, assenyala el tècnic. “Veig la gent molt endollada, amb ganes de demostrar que l’he de posar a l’onze. I arriba el moment per a això. Treballem pensant en un paquet de tres partits [l’últim, a casa contra Las Palmas, el diumenge 22], tot i que ara ens volem centrar en el primer.”

Hi ha jugadors que de moment han tingut poca participació –Samu Saiz, Jozabed o Mojica– o directament nul·la, com Jonathan Soriano, Calavera i Ramalho. Tots busquen tenir el seu racó de protagonisme en un equip que viu ara el seu millor moment, amb dos triomfs seguits. Costarà treure de l’onze els que estan rendint bé? “No gaire”, assegura el tècnic. “Tenim jugadors que han arribat força tard, alguns a la fase final de la pretemporada, i ara mateix l’equip encara no està consolidat al 100%. Aquest és un bon moment per fer-ho. Per com hi arribem i perquè veig tothom molt actiu i involucrat. És un bon moment per definir aquest fons d’armari que tindrem com a equip.”

MOVIMENTS

“En aquests dos partits hi haurà canvis i jugaran la majoria de jugadors”

EN BON MOMENT

“Veig la gent molt endollada. La setmana ha anat molt bé quant a treball”

CONVENÇUT

“És bon moment per definir el fons d’armari que tindrem. L’equip no està consolidat”

Brian Oliván i Ignasi Miquel, úniques baixes

X.M.

La plantilla del Girona té programat un altre entrenament, aquest matí a La Vinya, abans de marxar cap a Andalusia. Serà després de l’última sessió que Juan Carlos Unzué facilitarà la convocatòria per a la visita de demà al Carranza. Si no hi ha cap contratemps, el tècnic tornarà a tenir molt marge de maniobra a l’hora de confeccionar la plantilla. L’únic lesionat –a part de Valery, sense fitxa– és el central Ignasi Miquel. A Cadis, però, tampoc podrà jugar Brian Oliván, per una clàusula en el contracte de cessió. El lateral barceloní no ha debutat encara amb el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)