Girona

No hi han celebrat cap gol

Els precedents. En les dues visites al Carranza el Girona sempre ha quedat a zero i sense guanyar. El bagatge, una derrota i un empat

CADIS 0 GIRONA 0

CADIS:Alberto Cifuentes, Carpio, Aridane, Sankaré, Brian Oliván, José Mari, Abdullah, Carlos Calvo (Aitor García, 59’), Álvaro, Rubén Cruz (Santamaría, 73’) i Ortuño.GIRONA:René Román, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Cifu, Aday, Pere Pons, Rubén Alcaraz, Eloi (Granell, 80’), Portu (Cristian Herrera, 66’) i Longo (Sandaza, 66’).ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear).T.G:Als locals Abdullah, Carlos Calvo i als visitants Juanpe, Eloi.T.V:Cap.

CADIS 2 GIRONA 0

CADIS:Dani, Cristian, De la Cuesta, Fragoso, Cifu, Fleurqui, Abraham, Enrique, Caballero (Ormazábal, 83’), Ogbeche (López Silva, 63’) i Toedli (Ramis, 77’).GIRONA:Jorquera, Galán, Tortolero, Òscar Álvarez, Migue (Moha, 69’), Matamala, Dorca (Calle, 72’), Xumetra, Gerard, Chechu (Juanma, 61’) i Kiko Ratón.GOLS:1-0 (9’) Enrique. 2-0 (73’) Toedli.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec).T.G:Al local Caballero i als visitants Gerard, Òscar Álvarez i Juanma.T.V:Cap.

No és el Ramón de Carranza un estadi talismà per al Girona, ja que en el feu del Cadis el conjunt blanc-i-vermell mai ha aconseguit marcar cap gol. D’aquesta manera, doncs, sense anotar no ha pogut guanyar i les dues vegades que l’equip gironí ha anat al camp andalús es resolen en un bagatge d’una derrota i un empat.

La primera visita als grocs va ser en la campanya 2009/10, en el tram final de la lliga, en què el Girona orientat aleshores per Narcís Julià lluitava per la permanència. El partit va acabar en una desfeta (2-0) que va complicar un objectiu que es va acabar assolint en l’última jornada amb l’agònic gol de Kiko Ratón de penal contra el Múrcia. La segona i última és de fa tres anys, en el curs 2016/17, el de l’ascens a primera divisió. El resultat (0-0) va ser d’empat en el que va ser un bon punt en els inicis de campionat per a l’equip dirigit per Pablo Machín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)