Girona

Riesgo i Jonatan Soriano, novetats en la convocatòria del Girona

Avui, viatge. L’expedició es desplaça fins a Sevilla en avió i a última hora de la tarda arribarà a Cadis, on s’allotjarà

Juan Carlos Unzué ha donat aquest migdia la relació de convocats per al partit de demà al camp del Cadis. Les grans novetats són la presència entre els divuit d’Asier Riesgo i de Jonatan Soriano en detriment de José Aurelio Suárez i de Marc Gual, que s’han quedat a Girona juntament amb el lesionat Ignasi Miquel i els altres tres futbolistes que el tècnic també ha hagut de descartar per raons tàctiques i que són Jordi Calavera, Santi Bueno i Sebas Coris. Brian Oliván també ha quedat fora de la llista, tot i que és degut a la clàusula de penalització que ha imposat el Cadis (el Girona ha fet el mateix amb Choco Lozano), que l’ha cedit al club de Montilivi.

L’expedició viatja avui a Cadis (agafa a la tarda un vol Barcelona-Sevilla i completarà el trajecte en autocar) amb els següents convocats: Juan Carlos, Riesgo, Maffeo, Mojica, Juanpe, Alcalá, Ramalho, Samu Saiz, Granell, Aday, Jozabed, Jairo, Gumbau, Gallar, Diamanka, Borja García, Jonatan Soriano i Cristhian Stuani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)