Girona

“Ens visita un dels millors”

Álvaro Cervera. Entrenador del Cadis

L’entrenador del Cadis, Álvaro Cervera, també va atendre els mitjans de comunicació per analitzar el partit que el seu equip disputarà avui contra el Girona. El tècnic del conjunt gadità es va mostrar respectuós amb l’equip gironí, que va qualificar com “un dels millors equips de la categoria”. Líder i sense perdre cap dels dotze punts que s’han posat en joc, el tècnic del Cadis sap que el duel contra el Girona serà molt dur. “L’equip sempre ha estat en disposició de guanyar els partits i ha estat més a prop de vèncer que de perdre. Ens visita un dels millors equips de la categoria, que pel que fa a pressupost té un dels més alts. Coneixem tots els seus jugadors ja que gairebé tots procedeixen de primera”, deia l’entrenador nascut a Santa Isabel, Guinea Equatorial.

Cervera, que tindrà les baixes de Fali, Rhyner, Edu Ramos, Akapo i Jurado, avisa dels principals perills del Girona, focalitzats en Stuani, un dels homes més en forma. “El Girona és un equip que juga amb la pilota, sembla una ximpleria però no ho és. Juguen amb tres migcampistes de qualitat i si toquen moltes vegades la pilota al final Stuani acaba entrant en acció, a més d’altres jugadors que ens poden causar problemes”, analitzava el tècnic. “Si aconseguim que els futbolistes més perillosos de l’equip rival no entrin en joc o no toquin molt la pilota tindrem més possibilitats de guanyar”, hi afegia.

Álvaro Cervera és l’entrenador de segona A que acumula més temps seguit en un equip després d’arribar al Cadis l’abril del 2016, amb l’equip encara a segona B.

LA PRÈVIA

Ens visita un dels millors equips de la categoria, que pel que fa a pressupost té un dels més alts. Coneixem tots els seus jugadors
Juguen amb tres migcampistes de qualitat i al final Stuani sempre acaba entrant en acció
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)