Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Quan el Cadis s’avança, no és gens fàcil jugar-li”

El Girona, com els altres quatre rivals del Cadis, va caure contra el líder. “Era un partit que prevèiem complicat, i així ha estat. Hem intentat sorprendre’ls per dins i per fora, i fins a tres quartes parts miràvem de filtrar bones passades, però tot quedava en no res quan en l’última passada no ets capaç de fer-ho amb efectivitat”, va reconèixer Juan Carlos Unzué. “Això i la gran efectivitat defensiva del Cadis ens ha frenat”, hi va afegir el tècnic, que va lamentar un altre autogol. “És veritat que no recordo cap parada de Juan Carlos. Ens hem fet el gol del rival altre cop, com a Albacete. I quan el Cadis s’avança, ja no és gens fàcil jugar-li. Si no ho és amb 0-0, pitjor amb l’1-0.”

El Girona ha tingut molts problemes per crear jugades de perill. “Amb els canvis hem intentat generar més embolic a dins, hem eliminat rivals, però ens ha costat generar ocasions de gol. I el 2-0 ja ha arribat en una situació nostra d’anar tots a l’atac.” Unzué reconeix que el Girona ha de fer un pas endavant a camp contrari, després de perdre a Albacete i Cadis. “A fora necessitem un resultat positiu. Tant a Albacete com avui, sense estar malament, no hem merescut guanyar els partits. Potser a Albacete més justament, però això no va de justícia.” Interrogat per si els falta adaptació, va contestar: “Estem, més que en període d’adaptació, aterrant en mentalitat. Però no tinc la sensació que sigui un problema d’actitud. El partit que han executat és el que jo els he manat. En la majoria dels casos no ha sortit per l’efectivitat defensiva del Cadis. Les coses no passen per casualitat i perquè si. El Cadis està en una dinàmica molt bona.”

A la derrota, el Girona hi afegeix la lesió de Jairo i la sanció de Stuani. “Les males notícies a vegades venen juntes. Jairo té un problema al turmell, i a Stuani l’àrbitre ha cregut convenient mostrar-li la segona targeta. No només perds el partit, sinó un dels jugadors més importants”, va lamentar Unzué.

Cervera: “Defensem bé”

L’entrenador del Cadis, com és evident, estava molt satisfet després de celebrar la cinquena victòria en cinc jornades. Álvaro Cervera destaca la solidesa: “Contra aquests rivals que no et regalen la pilota és difícil jugar. Hem fet el partit que s’havia de fer. El Girona t’exigeix molt, però és veritat que hem arribat tres vegades i hem marcat dos gols. L’equip defensivament és un 10.” De fet, és la clau, segons afirma el tècnic: “Defensem molt bé. Les cinc victòries arriben per defensar bé.” Cervera admet que “no esperava” un inici de lliga tan pletòric.

SUPERATS

“No ha estat un problema d’actitud. Han executat el partit que jo els he manat”

NOMÉS A CASA

“Necessitem un resultat positiu a fora. Sense estar malament, no hem merescut guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)