Girona

Jairo Izquierdo en té per un mes

Contratemps. El canari, un dels dos extrems purs del Girona, té un esquinç de grau dos al turmell dret

La lesió de Jairo Izquierdo en el seu retorn al Carranza, d’on va sortir en llitera després de rebre al turmell dret quan li va caure un rival a sobre, s’ha traduït en un esquinç de grau dos. El futbolista canari, que havia tingut una bona entrada a Montilivi, amb participació activa en tots els partits, haurà d’estar aturat per un període aproximat d’un mes, segons va anunciar el club, un cop fetes diverses proves mèdiques.

La baixa de Jairo és un contratemps per a Juan Carlos Unzué, que té una plantilla llarga i farcida de jugadors de talent a la segona línia, però pocs amb un perfil específic com el del canari. De fet, només ell i Àlex Gallar són extrems purs. Jairo solia ser molt útil al tècnic per dotar de profunditat la banda. L’exjugador del Cadis acumulava 278 minuts en cinc jornades. Sense Jairo, el tècnic té com a alternatives a l’extrem jugadors amb un perfil ben diferent, com ara el davanter Marc Gual o els carrilers Johan Mojica i Aday Benítez, que ahir tampoc era a Almeria –com Stuani, sancionat, i Alcalá– per descans.

La lesió de Jairo Izquierdo és la segona del Girona des de l’arrencada de la temporada, descomptant la que es va fer durant l’estada a Manchester Valery Fernández, la més greu (trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre amb afectació al menisc) amb diferència. Just abans de la tercera jornada, el 31 d’agost, el central Ignasi Miquel es va fer un trencament fibril·lar al quàdriceps esquerre. Segons els càlculs fets públics pel club en el moment de la lesió, el defensa de Corbera de Llobregat en té encara per un mes i mig més.

DES DE L’ESTRENA

Valery al marge, és la segona lesió després de la d’Ignasi Miquel al quàdriceps

UN DELS HABITUALS

278
minuts
havia acumulat Jairo, amb participació en els cinc primers partits de lliga del Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)