Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Ens està faltant determinació a les àrees”

A Juan Carlos Unzué no li van desagradar moltes coses de les que va veure al Jocs del Mediterrani, o com a mínim això va explicar a la sala de premsa. “Si han vist jugar l’Almeria en els altres partits, avui hi ha mèrit nostre. El partit ha estat diferent, i la nostra intenció era aquesta. Solien jugar molt a camp rival, i avui no els ho hem deixat fer. Desgraciadament, no ens ha servit per treure ni un punt.” L’entrenador del Girona va assegurar que estava “content en diversos aspectes”. “Amb el posicionament i el joc, hem estat capaços de dur-los al seu camp”, va indicar. “Durant 60 o 70 minuts, hem tingut el partit on volíem i hem estat capaços de desarticular algunes de les seves virtuts. Després, ja ha costat més.”

L’Almeria va marcar aviat. “Nosaltres ja havíem fet dues bones combinacions, però no hem acabat la jugada. I si no ets capaç d’acabar-la, tot es difumina”, va explicar el navarrès. “Ens està faltant determinació a les àrees. Ens estan passant moltes coses a les àrees que no ens estan beneficiant. I, més que del joc, depens de la determinació a les àrees, i no estem sent concisos i forts. Diria fins i tot més en l’aspecte defensiu que en l’ofensiu.” Unzué va reconèixer que els havia faltat un punt d’agressivitat en la primera meitat. “Ho hem corregit a la segona, amb la idea de saltar amb els carrilers cap als seus laterals i dur-los al seu camp. Ho hem fet en la segona, hem estat capaços de marcar i el partit estava obert. Ells tampoc han creat gaire més perill que els gols. Nosaltres n’hem tingut, tot i que si no acaba en una bona centrada o un xut, sembla que no hagis fet res.”

El Girona, després de fer sis punts seguits a Montilivi, tanca els dos partits seguits a fora sense puntuar. “Les sensacions són dolentes, perquè no deixes de necessitar resultats. Per molt que vulgui explicar una pel·lícula que és certa i sento, necessitem guanyar, fer un gol més que el rival.” Interrogat sobre per què canviava entre casa i fora, Unzué va respondre: “Doncs si et dic la veritat, no t’ho sabria dir. La intenció és la mateixa.” I va sentenciar: “Ara hem de tenir pensaments positius, treball, més unió que mai, i a guanyar diumenge Las Palmas.

MÈRITS PROPIS

“En diversos aspectes estic content. Els hem fet jugar un altre futbol i els hem dut al seu camp”

A REMOLC

“Els inicis han estat bons, però si no ets capaç d’acabar la jugada, tot es difumina”

0 PUNTS DE 6

“Per molt que vulgui explicar una pel·lícula que és certa i sento, amb derrota la sensació és dolenta”

Pedro Emanuel, molt content amb l’equip

Com es podia esperar, el tècnic portuguès de l’Almeria va aparèixer a la roda de premsa amb un somriure d’orella a orella i es va felicitar pel rendiment dels seus jugadors: “Ens ha sorprès l’estructura del Girona perquè ho havíem treballat d’una manera diferent, però l’equip, a força de cor, caràcter i sobretot molta qualitat, s’ha adaptat bé i ha aconseguit que tot sortís com estava previst.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)