Girona

El Girona recorrerà contra les dues grogues a Juanpe

Sanció. El club blanc-i-vermell presentarà al·legacions a les targetes que va veure contra l’Almeria, que li van costar l’expulsió i l’impedirien jugar diumenge

El Girona es resisteix a perdre Juanpe per al partit de diumenge a Montilivi contra Las Palmas. El club blanc-i-vermell recorrerà davant del comitè de competició contra les dues targetes grogues que va veure el central contra l’Almeria i que li van costar una expulsió que l’obligaria a estar sancionat davant els canaris.

L’entitat gironina s’aferra al fet que les dues amonestacions són més que discutibles. La primera, per “haver fet caure un contrari en la disputa de la pilota per evitar un atac prometedor”, segons l’acta de López Toca; en l’acció, que és una falta a la frontal a Vada, no està gens clar que el defensa impacti amb el futbolista de l’Almeria. De fet, sembla que Juanpe treu la pilota a Vada, que acaba caient per la inèrcia de la cursa i després de xocar amb Maffeo. Menys dubtes genera la segona, la del penal i expulsió per doble amonestació. El motiu, per López Toca, és “haver agafat un adversari i fer-lo caure, per evitar un atac prometedor”; la realitat, però, és que la infracció no va ser així, ja que Sekou, a qui fan la falta segons l’àrbitre, és qui agafa i fa caure Juanpe, en una acció típica d’àrea en què defensa i davanter pugnen i que, incomprensiblement, el VAR no va revisar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)