Girona

Borja García, amb molèsties al soli, fora de la convocatòria contra el Las Palmas

Juan Carlos Unzué: “Amb els 7 punts de 9 que hem sumat a casa, crec que tenim arguments per ser positius”

El madrileny Borja García ha quedat fora de la convocatòria per al Girona-Las Palmas de demà per una lesió al soli. “Va rebre un cop al camp del Cadis, i tot i que va jugar uns minuts a Almeria, continua amb molèsties per una microruptura i hem cregut convenient donar-li descans perquè es recuperi plenament”, ha argumentat el tècnic aquest migdia en roda de premsa. S’han també fora de la llista els lesionats Ignasi Miquel i Jairo Izquierdo i el lesionat Juanpe. Unzué ha descartat Calavera (titular a Almeria), Coris i José Aurelio Suárez.

Convocatòria.

Juan Carlos, Riesgo, Mojica, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Marc Gual, Aday, Brian Oliván, Samu Saiz, Santi Bueno, Jonatan Soriano, Maffeo, Àlex Gallar, Jozabed, Diamanka i Gumbau.

Després del 0 de 6.

“M’agafo una mica a les estadístiques i a pesar dels dos últims mals resultats, som dels cinc equips que més xutem a porteria i dels que el seu porter ha d’aturar menys pilotes. Crec que necessitem millorar moltes coses i sobretot ser molt més determinants que som a les dues àrees”, afirma el tècnic.

El factor Montilivi.

“A casa hem fet un 7 de 9 i tres bons partits tot i ser cadascun d’ells de característiques diferents. Tenim motius per ser positius, però també hem de millorar la qualitat en les arribades. Tinc clar que com més dominem, més forts serem. No tinc cap dubte que la nostra gent estarà amb nosaltres a pesar dos últims resultats, i que l’equip els portarà a animar-nos. Hem de fe run partit en ritme del qual en poguem estar satisfets, els que estem a dins i els que estan a la grada”.

El Las Palmas.

“Tornem a trobar-nos un equip que ve de guanyar. Això sempre és desfavorable, però són coses que no podem controlar. Per contra, tenim l’avantatge d’haver descansat dos dies més que ells, que són un equip que combina joventut amb homes amb experiència com Lemos, Mantovani, Vieira o el mateix Rubén Castro, encara que estigui lesionat. Ha apostat, a més, per un perfil de futbolista de casa, canari, desequilibrant i amb una molt bona tècnica. No juguen tant des de darrere com ho feien amb Setién, perquè amb Mel arrisquen en zones més ofensives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)