Girona

Pepe Mel

Entrenador del Las Palmas

“Dos dies és molt poc temps per assaborir una victòria”

El tècnic de Las Palmas, Pepe Mel, respira més tranquil després de guanyar dijous contra l’Sporting (1-0), però en la prèvia del partit d’avui contra el Girona no va poder evitar fer una crítica pel poc temps de descans que haurà tingut el seu equip. “És bo per als jugadors que vegin que fent les coses bé poden arribar les victòries, però dos dies és molt poc temps per poder-ho assaborir i això ens condiciona per visitar el Girona”, va assegurar el madrileny. Una de les bones notícies del conjunt canari és que ja podran disposar de Jonathan Viera. “És un jugador diferent que ens dona més solucions i serà molt important, espero veure el que vaig patir com a rival”, va comentar Pepe Mel.

Sobre el partit d’avui el tècnic va destacar la importància de controlar els espais. “Hem d’intentar que no sigui un partit obert, i és que quan som un equip compacte els partits són molt igualats però quan el rival té espais ens fa molt de mal”, analitza Mel, que també va fer una llarga anàlisi del Girona: “Acaben d’encaixar dues derrotes i això costa. A l’estiu tots pensàvem que era el màxim favorit perquè té grans jugadors de primera divisió, però li pot costar adaptar-se a una categoria com la segona A. Per poder competir i tenir possibilitats de guanyar hem d’aconseguir guanyar els duels individuals i controlar les segones jugades, sobretot a casa seva, on han tingut partits de tota mena però sempre els ha resolt Stuani, que està en estat de gràcia i és el davanter més fiable de la lliga.”

EL GIRONA

“A l’estiu tots pensàvem que era el màxim favorit, però li pot costar adaptar-se”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)