Girona

Desaprovació a la grada

El capità rep. Part del públic expressa la seva disconformitat amb el joc de l’equip durant la primera meitat i Àlex Granell s’ha d’escoltar xiulets abans i durant la seva substitució

L’estadi de Montilivi va presentar una bona afluència de públic, amb 8.332 espectadors. Després de dues victòries amb pluja, ahir va fer sol i calor, i hi va haver diversos actes lúdics previs al voltant de l’estadi. Un cop a la graderia, però, la festa no va ser completa. Va acabar bé, però hi va haver moments de nervis i xiulets. El joc de l’equip en la primera meitat, sense cap idea ni continuïtat, va acabar ben aviat la paciència de diversos seguidors, que no van dubtar a expressar la seva disconformitat amb xiulets. I bona part de les xiulades se les va endur el capità de l’equip, Àlex Granell. Hi va haver xiulets després d’un parell d’accions del migcampista gironí, i ja en la segona part, quan Granell va ser substituït per Samu Saiz, es van reproduir alguns xiulets. En canvi, el públic va rebre amb entusiasme l’entrada del madrileny, que va acabar sent un dels protagonistes del partit.

Juan Carlos Unzué va intentar relativitzar els xiulets, va admetre que és el primer a qui li agradaria veure un millor joc i va obviar posar Àlex Granell en el focus. Sí que va parlar del capità blanc-i-vermell el porter Juan Carlos Martín: “L’Àlex és un noi molt sencer, molt serè, i estava bé. No hi ha cap problema amb ell.” I hi va afegir: “Per a nosaltres és una persona molt important al vestidor. Ha demostrat el seu compromís per aquest club i el continuarà demostrant. No tenim cap dubte amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)