Girona

“Hem de treure la pilota a l’Osca perquè tenen recursos per fer-nos mal”

Girona. Juan Carlos Uzué ha analitzat el partit de demà al camp de l’Osca (18.00h) davant dels mitjans en la roda de premsa prèvia

Juan Carlos Unzué ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al seu equip contra l’Osca (demà a les 18 h).

Partit important

El tècnic ha destacat la rellevància del partit de demà contra un Osca que ja va guanyar al Girona en pretemporada. “Ens enfrontem a un rival directe i sempre és un bon moment per donar un cop d’autoritat, contra un equip en una situació similar a la nostra”.

Les claus contra l’Osca

Unzué coneix bé els perills del conjunt aragonès i mirarà de contrarestar-los. “Hem de treure la pilota a l’Osca perquè tenen recursos per fer-nos mal. Com nosaltres ha tingut el control dels partits però li ha costat, perquè atacar a onze jugadors ben organitzats al darrere no és fàcil”.

La dinàmica a fora

Després de perdre els tres primers partits a domicili el navarrès confia en canviar la dinàmica i reforçar la moral de l’equip. “La millor medecina perquè l’estat d’ànim millori són les victòries i venim d’una setmana amb molt bona qualitat de treball i volem trencar la ratxa de resultats negatius a domicili”.

L’estat físic

En una altra setmana de tres partits les rotacions tornen a aparèixer en escena, però la importància dels duels directes pesa. “Demà i contra el Deportivo no hi haurà gaires canvis i després a Santander ho decidirem, segons com i quants jugadors tenim disponibles”.

Xiulets a Granell

El tècnic va donar suport al capità després dels xiulets que es van sentir diumenge passat. “Em sorpren perquè si algú pot mostrar la identitat de l’equip és ell, i és que va tenir l’oportunitat de marxar però s’estima el club i vol ser-hi per aconseguir l’objectiu.”

La llista de divuit

Per jugar demà a Osca Juan Carlos Unzué ha fet tres canvis en la convocatòria respecte el partit contra Las Palmas. Borja, Calavera i Juanpe, que estava sancionat, entren a la llista, mentre que Brian Olivan, Bueno i Maffeo, lesionat, no viatjaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)