Girona

Dos retorns i un buit

La llista. Borja García i Juanpe Ramírez, fixos a l’onze, tornen a la convocatòria d’Unzué, que haurà de decidir qui ocupa el lloc que Pablo Maffeo solia tenir fix al lateral dret

El Girona enceta una altra sèrie de tres partits en vuit dies, però no és dia per a rotacions ni gaires invents. Ni avui ni probablement en el pròxim partit, perquè la visita del Deportivo serà dijous, amb força més marge que el que hi va haver entre Cadis i Almeria. Unzué recupera avui dos homes dels més habituals, Juanpe Ramírez i Borja García. El canari, un cop complert el partit de sanció, tornarà a l’eix de la defensa. El madrileny es va perdre el Girona-Las Palmas per una microruptura, i s’haurà de veure si Unzué el situa directament a l’onze. “Veurem si està preparat per jugar els noranta minuts, però el més important és que el tenim i al màxim nivell”, va comentar l’entrenador. El bon paper de Samu Saiz en la segona part de diumenge li alimenta l’expectativa de ser titular, tot i que Unzué haurà de decidir com encaixa Borja i Samu, si és que no prefereix començar amb un a la banqueta, com ha fet fins ara.

Més enllà de com combina les peces al mig del camp i a la segona línia d’atac, l’entrenador ha de cobrir el buit que deixa Pablo Maffeo, fix al lateral dret. Jordi Calavera, que no era ni a la banqueta contra el Las Palmas, és el relleu natural, però només ha jugat un partit, a Almeria, amb un paper molt discret. El tècnic té com a recurs clàssic situar Aday a la dreta, amb Mojica a l’esquerra. I encara té una altra alternativa, més defensiva, desplaçant Jonas Ramalho al lateral i formant l’eix amb Alcalá i Juanpe. Amb 21 jugadors disponibles, Unzué ha deixat a casa Brian Oliván, Santi Bueno –tots dos eren a la banqueta diumenge passat– i Sebas Coris, a més del porter José Aurelio Suárez.

L’estat de Stuani

Cristhian Stuani és un dels jugadors que han arrossegat algun problema, segons va revelar Unzué. El mateix tècnic, però, ho va relativitzar: “S’ha de cuidar constantment, per petites molèsties a l’abductor, però té una manera de fer que li ha anat molt bé. Vol competir bé i està molt implicat. Pensa les 24 hores en futbol i passa molt temps amb els fisioterapeutes perquè el seu cos estigui en les millors condicions.”

Brian Oliván, Santi Bueno, Sebas Coris i el porter Suárez es queden a casa
Calavera torna a la llista i Aday és un dels candidats, però Ramalho s’hi pot adaptar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)