Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Això és llarg, però com a tècnic necessito resultats”

Pocs minuts després d’acabar el duel entre l’Osca i el Girona, Juan Carlos Unzué va analitzar i valorar la derrota del seu equip. El tècnic, amb el rostre seriós, va mostrar la seva preocupació per la falta de bons resultats a fora de casa en aquest inici de la competició: “Entre els descendits, a nosaltres ens està costant més. Ens costa enllaçar bons resultats. Això és llarg, però com a tècnic necessito resultats, no tindré vuit mesos per cometre errors”, comentava el navarrès a la sala de premsa de El Alcoraz.

“Ha estat un partit amb dues parts diferenciades. En la primera ha passat just el que no volíem. L’Osca ha tingut el domini i ens ha fet mal ja que ens ha fet dubtar de si pressionar o anar enrere. En la segona ens hem tret les pors de sobre i hem estat valents i hi ha hagut ocasions per als dos equips. Enteníem que el canvi de cops ens anava millor”, analitzava Juan Carlos Unzué, que va posar especial atenció a la major agressivitat, ben entesa, del contrincant: “Sabíem que contra l’’Osca, o érem agressius en la pressió o difícilment els preníem la pilota. Si superaven la pressió havíem d’anar per ells, ja que són dinàmics i bons. En la primera no hem tingut el control i és un tema d’agressivitat. Si no treus la pilota a un equip que la vol tenir, el més normal és que et tanqui al darrere. El gol és conseqüència de tot això.”

Juan Carlos Unzué va fer un apunt positiu en la segona part del seu equip, pel tècnic, molt millor, tot i que va admetre la derrota justa: “En el comput global l’Osca ha estat superior. Estic enfadat i la responsabilitat recau en mi. Ho assumeixo i és el que intento transmetre ja que es pot perdre però no com en la primera part sinó com en la segona. En aquesta segona part hi ha hagut opcions tot i que no hàgim xutat. Estic descontent amb la primera però en la segona hem millorat. En l’actitud hem mostrat un Girona millor i em quedo satisfet amb això” deia Unzué, que va agrair jugar al més aviat possible –dijous contra el Dépor a Montilivi–: “Quan perds, millor jugar al més aviat possible. Tenim dos partits en vuit dies i la possibilitat de revertir la situació. Sobretot, no puc tenir la sensació com a tècnic que hem desaprofitat 45 minuts d’un partit”, sentenciava l’entrenador del Girona, cada vegada més qüestionat.

EL PARTIT

“En la primera part l’Osca ha tingut el domini però en la segona el Girona ha estat més valent”

PREOCUPACIÓ

“No tindré vuit mesos per cometre errors, ens està costant massa enllaçar bons resultats”

LES MANERES

“Es pot perdre però no com en la primera meitat; si no li prens la pilota, l’Osca et tanca al darrere”

“M’hauria agradat patir menys”

El tècnic de l’Osca, Michel Sánchez, es va mostrar satisfet per l’actuació del seu equip. “Ha estat el nostre millor partit”, va dir el preparador que va reconèixer que va acabar amb sofriment. “M’hauria agradat patir menys, perquè hem fet mèrits per fer-ho. Però així és el futbol; si no mates, al final toca”, va explicar. També va lloar els seus futbolistes: “Estic molt content perquè donen el 100%”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)