Girona

El protagonista

Jozabed Sánchez

Perdut i deambulant per El Alcoraz

El Girona va navegar per El Alcoraz firmant la quarta derrota consecutiva fora de casa. L’equip deambula pel camp, no domina tenint jugadors amb tècnica i bon gust pel toc de pilota. El conjunt dirigit per Juan Carlos Unzué sembla no tenir un guió clar de partit i els dibuixos proposats pel navarrès s’acaben desdibuixant per la insistència del rival, la major intensitat i la claredat d’idees. A Osca, un dels jugadors que va reflectir més aquest sentiment va ser Jozabed Sánchez. El migcampista va situar-se com a interior esquerre en el sistema 4-2-3-1 davant dels dos pivots, Diamanka i Gumbau. El de Mairena del Alcor no va trobar-se còmode en cap moment. Amb tendència de centrar la seva posició per mirar de generar superioritat numèrica al mig del camp, Jozabed va haver d’arromangar-se les mànigues per treballar i moure’s pel damunt del terreny de joc. El futbolista cedit pel Celta de Vigo deixava al descobert la banda dreta de l’atac aragonès sense saber quan tancar espais o ajudar a Mojica davant l’atac profund de Ferreiro i les excursions del lateral Miguelón. Tot i que no van parar de dialogar, la falta d’entesa dels dos es va fer evident en moltes jugades i el perill per aquella zona del camp va ser constant.

En atac, Jozabed va intentar participar en el joc per associar-se amb Samu Saiz, que va intentar demanar l’esfèrica i agafar responsabilitats, tampoc sense gaire sort. En el 8, l’andalús va conduir un contracop i va combinar amb Stuani però la seva rematada va ser bloquejada per Pulido. En alguna acció, el sevillà va poder arribar al tall amb efectivitat davant el seu marcador però en atac va tenir una bona opció que no va saber aprofitar. Després d’una lluita de Stuani amb els centrals, un refús va anar a parar a les botes de Jozabed, que va controlar l’esfèrica, va col·locar bé el cos però va impactar malament buscant la rosca al pal llarg (28’).

En la segona part, tot i que semblava que l’energia del jugador mancava, Unzué va decidir mantenir-lo primer en el terreny de joc en el doble canvi en el 57, en el qual van marxar Gallar i Diamanka per deixar lloc a Marc Gual i Granell. La tendència de Jozabed de centrar la seva posició va permetre en el segon acte poder veure més profunditat a Mojica, que aprofitava tot el carril esquerre per mirar de generar perill i centrar cap a Stuani. Els 73 minuts del mig van ser un clar reflex del Girona en aquest inici de curs a domicili, un equip superat, vulnerable i sense resposta. Amb el seu canvi, els gironins van millorar lleugerament buscant amb orgull l’empat a un gol.

73
minuts
va estar Jozabed damunt el terreny de joc d’El Alcoraz
3
partits
encadena el migcampista de Mairena del Alcor com a titular
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)