La greu lesió de Coto ho tapa tot

Desgràcia. El Figueres perd al camp del Terrassa (2-1) en un duel on el figuerenc, que debutava, va deixar el camp en ambulància

terrassa 2 figueres 1

TERRASSA:Ortega; Adrià Prado, Carlos, Genís, Lucas Viña; Pelegrín, Galeano, Kevin; Jaume, Coro i Sergi Arranz.FIGUERES:Embela; Genís, Uri Ayala, Pol Blay, Arumí; Gabri, Bora, Gelmà, Carles Coto; Pepu Soler i Ivan.GOLS:0-1 (51’) Ivan. 1-1 (69’) Sergi Arranz. 2-1 (83’) Àlex Fernández.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Pelegrín, Sergi Arran, Àlex Fernández i Nono; i als visitants Gabri, Pepu Soler i Uri Ayala.

El Figueres va perdre 2-1 a Terrassa, però el resultat ahir va ser el menys important. I és que la gran decepció dels figuerencs a l’Olímpic va arribar quan es jugaven tot just els primers minuts. Carles Coto, que debutava amb la Unió, va quedar estès a terra després de cometre una falta, amb signes evidents de dolor. De seguida es va veure que es tractava d’una lesió greu i el partit va quedar aturat fins que el figuerenc no va ser retirat del terreny de joc amb ambulància després de vint minuts. L’abast de la lesió encara no està determinat però per les primeres exploracions es podria tractar d’una luxació de la tíbia i una fractura del peroné. Aquesta lesió tindrà el migcampista apartat dels terrenys de joc uns quants mesos, de manera que el Figueres perd un futbolista que havia arribat feia pocs dies per convertir-se en un referent.

Remuntats

Tot el que va passar en el partit va quedar marcat per la lesió de Coto. De fet, cap dels dos equips va tenir prou ritme de joc durant molts minuts per fer mal al rival i el descans va arribar abans de veure les primeres ocasions. En la represa, però, el Figueres va sortir endollat tot i tenir una part de la ment amb el seu company i es va avançar en el 51’ amb un bon gol de Vidal des de la frontal. El gol va esverar els locals i sobretot l’afició, que va començar a xiular el seu equip. Tot i això els egarencs van reaccionar dominant el partit i van trobar prou efectivitat per capgirar el marcador amb dues dianes de Sergi Arranz i Àlex Fernández.

Per damunt del resultat avui el més important és la lesió d’en Carles i des d’aquí li enviem molta força en nom de tota la plantilla
És una lesió important. És un jugador que, encara que sigui des de fora, aportarà molt