Girona

Una estadística per no trencar

Els cinc Girona-Deportivo de lliga que hi ha hagut fins avui (dos als anys cinquanta i tres més des del curs 2011/12) han tingut un únic denominador comú: tots els punts sempre s’han quedat a casa. Això sí, en els dos partits a Vista Alegre els triomfs valien dos punts i en els duels a Montilivi, tres.

I en l’època moderna, ja amb el Girona instal·lat a la LFP, tots els partits contra el Deportivo han tingut una certa transcendència. El del curs 2011/12 va coincidir amb el debut del tàndem Salamero-Rubi a la banqueta en la jornada 32 (el Deportivo era líder i el Girona tenia la permanència a sis punts) i va ser el punt de partida d’una grandíssima reacció. I la temporada 2013/14, ja amb Machín a la banqueta i després d’una remuntada que semblava impossible, els blanc-i-vermells van segellar la permanència matemàtica amb un triomf en la darrera jornada (3-1 amb gols d’Ortuño, Felipe i Eloi). A primera, el triomf contra el Dépor (jornada 28) va ser el vuitè seguit a casa i el Girona es va allunyar 23 punts del descens.

IMMACULATS

Entre Montilivi i Vista Alegre, els cinc Girona-Dépor s’han resolt amb victòria gironina

PARTITS CLAU

L’1-0 (2011/12) va ser l’inici d’una gran reacció i el 3-1 (2013/14), la permanència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)