Girona

“La millor medicina és una victòria”

Girona. Juan Carlos Unzué es mostra tranquil i confiat en l’equip pel partit de demà a Montilivi contra el Dépor

Juan Carlos Unzué ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al transcendental partit que demà Girona i Deportivo disputen a Montilivi (21h).

Convocatòria

Juan Carlos i Riesgo (p.), Ramalho, Aday, Calavera, Alcalá, Juampe, Mojica, Gumbau, Jozabed, Diamanka, Borja García, Samu Sáiz, Jonathan Soriano, Granell, Marc Gual, Àlex Gallar i Stuani.

Valoració de l’inici

Els números no son els que m’agradarien i voldria, no cal dir-ho. Estem d’acord que es que hi ha una igualtat molt gran, que el primer any pels descendits costa i no hem revertit aquesta situació. La voluntat caviar estadístiques però encara estem a prop, res s’ha perdut i la temporada és molt llarga. Com entrenador i equip necessitem resultats per créixer. La millor medicina és guanyar.

El partit contra l’Osca

Quatre dies es una eternitat el passat ja no serveix o èxit o lliçó. S’ha d’aprofitar el temps ràpid i en aquesta situació més perquè el partit és aviat. Ara centrat en el Dépor, fent l’anàlisi amb staff i jugadors i intentant aprofitar el què ha passat, bo i dolent per aprofitar-ho i que ens serveixi pel pròxim partit. Osca està oblidat i la ment de tots els jugadors i cos tècnic està centrada en el Dépor.

En què millorar.

Una mica mes d’agresivitat per jugar més a camp rival. Ho necessitarem contra Dépor perquè a ells els hi agrada més estar a camp rival que a camp propi i haurem d’intentar tenir la pilota al seu camp a través de pressionar. Necessitarem el col·lectiu, perquè serè un partit amb molta segona jugada que decantarà el partit cap un costat o l’altre perquè portarà el rival allà on li pot fer mal. Juguem a casa i estic segur que la mentalitat de l’equip serà anar a camp rival.

El Deportivo

Un rival amb una gran historia i molta pressió pel que conec. És un equip que potser també està patint una mica l’arribada de jugadors a ultima hora que son titulars, alguns lesionats... arguments per entendre el que li passa. Jo els he vist i ha fet més que els punts que té. És un equip agressiu, com tots els d’Anquela, li agrada jugar més a camp rival que a camp propi i per moments és capaç de canviar. Han estat molt efectius per l’efectivitat d’Aketxe que en jugades a pilota aturada és extraordinari. Un motiu més per jugar lluny de la porteria i que no estem obligats a fer aquest estil de faltes.

Qüestionat.

Ja ho he dt. És part de la meva feina, necessito resultats com entrenador. És cert que és molt llarg però sé que amb això no viuré. No puc buscar excuses. Se que necessito resultats però per experiència ho porto relativament bé. Em sento tranquil sobretot des de l’aspecte del treball. És difícil desconnectar una de les 24 hores, dedico tot el treball que crec necessari a gestionar i analitzar. Això em dóna tranquil·litat enorme després els resultats decidiran. Estic intentant captar cada moment quins matisos podem trobar per canviar el clic que sigui positiu i ens doni aquest parell de victòries que necessitem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)