Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Tinc més confiança i fe en l’equip que cap altre dia”

El que s’ha vist d’aquest Girona fins al partit de l’Osca no inspira confiança. Juan Carlos Unzué ho sap, però és positiu i en la roda de premsa prèvia al partit contra el Deportivo, un equip en una situació encara més delicada que la dels gironins pel mal inici, es va encarregar de transmetre-ho. “Quan acabi el partit veurem si era un moment propici per jugar contra ells o no, però jo només puc pensar en el que puc controlar. I sobre això, jo avui tinc més confiança i fe en l’equip i els jugadors que cap altre dia que m’he assegut a parlar en aquesta sala. Hem parlat, hem analitzat el partit de l’altre dia com ho fem cada vegada i veig en l’equip un punt de tensió interessant. Crec que serà un gran dia i que donarem motius a la nostra gent perquè ens facin costat des del primer minut”, va deixar anar el tècnic, que ja no vol ni sentir a parlar del partit contra l’Osca, en què és plenament conscient que no van estar a l’altura: “Quatre dies és una eternitat, ja és passat i només et serveix de lliçó perquè has d’aprofitar ràpid el temps, però, això sí, ens ha de servir per millorar.”

Al Girona li venen dos partits en quatre dies i Unzué és conscient que s’hi juga més que sis punts. “És part de la meva feina i sé que necessito resultats, perquè com a entrenador tinc clar que això és molt llarg, però amb això no es viu i no puc buscar excuses. Tot i això, per experiència ho porto prou bé i en aquestes situacions el més important és que no afecti l’equip, però en línies generals estic tranquil, sobretot pel treball, que no és fer tot el que pugui, sinó intentar captar en cada moment quins matisos podem trobar per fer un canvi de xip. Això ho estem fent i després els resultats decidiran”, valora el navarrès.

Amb l’estat d’alerta activat i la voluntat de mantenir viva la ratxa a Montilivi, on el Girona ha respost amb millors resultats que joc i encadena tres victòries, Unzué té clar de què depèn veure una versió millorada del seu equip. “Hem de tenir una mica més d’agressivitat per jugar a camp rival, i encara més contra el Deportivo, perquè ho necessitarem. Ells se senten més còmodes a camp rival que a camp propi, així que haurem d’intentar tenir la pilota davant a través d’una bona pressió. Per fer-ho necessitarem el col·lectiu, perquè serà un partit on les segones jugades poden ser clau, perquè poden fer anar el partit a un camp o l’altre. Jugant a casa estic segur que traurem aquesta mentalitat”, analitza Juan Carlos Unzué, que aprofundeix en les armes d’un Deportivo tocat per la mala ratxa i amb un entrenador, Anquela, també en perill: “És un rival amb una gran historia i a dia d’avui amb molta pressió. És un equip agressiu que et pot fer molt mal en atac i molt perillós a pilota aturada per l’efectivitat que els dona tenir un jugador com Aketxe.”

OPTIMISTA

“Crec que serà un gran dia. Hem parlat de l’últim partit i veig un punt de tensió interessant”

EN PERILL

“És part de la meva feina i sé que necessito resultats, però ho porto bé i estic tranquil”

MÉS VALENTS

“Hem de tenir més agressivitat per jugar més a camp rival. Les segones jugades poden ser clau”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)