Girona

Alegria amb matisos

Montilivi. El públic celebra la gran primera part de l’equip, la victòria i la productivitat del Girona a casa, però també hi ha espai per als xiulets

Quan es van anunciar les alineacions per megafonia, es van sentir xiulets cap a Unzué. En l’anterior cita a Montilivi ja hi havia hagut disconformitat des de la graderia, centrada en Àlex Granell, i la derrota a Osca no ajudava a reclamar paciència. Però l’arrencada del Girona en el cinquè partit davant la seva afició va ser la més convincent. I en la primera meitat, lluny de generar impaciència i crítiques negatives, l’actuació dels blanc-i-vermells va satisfer d’allò més el públic, que va vibrar amb l’empenta, les ocasions i els gols de l’equip.

El guió es va embolicar en la segona part, amb el 2-1 del Deportivo. Es van sentir alguns xiulets amb passades enrere cap a Juan Carlos, però l’escridassada forta se la va endur Unzué quan va substituir Borja García, ovacionat. De seguida, però, tot va tornar a la calma amb el 3-1 de Stuani. Fins i tot algú es va atrevir amb l’onada i el “Que boti Montilivi”.

Era el primer partit entre setmana, i a les 9 del vespre, però la resposta de l’afició va ser prou bona. No es va arribar als 8.000 espectadors, per primera vegada en tota la temporada, però tampoc se’n va quedar gaire lluny. Amb 7.795 persones a l’estadi, l’assistència va ser de 388 persones menys que en l’estrena del curs, contra l’Sporting. El sostre són els 8.765 espectadors que hi va haver contra el Màlaga.

DESAPROVACIÓ

Unzué va rebre algun xiulet a l’inici i va ser escridassat per haver canviat Borja García

A PROP DE LA MITJANA

Montilivi baixa dels 8.000 espectadors en el primer partit entre setmana
1. Girona-Sporting 1-1
8.183 espectadors
(diumenge, 18.30 h)
3. Girona-Màlaga 1-0
8.765 espectadors
(diumenge, 19 h)
4. Girona-Rayo 3-1
8.608 espectadors
(diumenge, 16 h)
7. Girona-Las Palmas 1-0
8.332 espectadors
(diumenge, 16 h)
9. Girona-Deportivo 3-1
7.795 espectadors
(dijous, 21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)