Girona

Jairo per Samu Sáiz

L’únic canvi. El madrileny és baixa per una distensió al bíceps femoral de la cama dreta. El canari, recuperat de la lesió a Cadis, ocupa el seu lloc

Tot i el poc marge entre el partit contra el Deportivo i el d’aquest vespre, Juan Carlos Unzué allarga la confiança en els futbolistes que va convocar dijous. Només hi ha un retoc, i és per obligació. Samu Saiz, que només va tenir uns minuts en la recta final però en va fer prou per assistir Stuani en el 3-1, és baixa per culpa d’una distensió al bíceps femoral de la cama dreta. El madrileny està tenint problemes per fer-se un lloc amb Unzué, que l’ha utilitzat més com a revulsiu des de la banqueta que d’inici. Avui no el tindrà ni per canviar el guió del partit, cosa que és un hàndicap tenint en compte les característiques de l’exjugador del Leeds. L’absència de Samu Saiz, això sí, queda coberta amb la recuperació de Jairo Izquierdo, que s’ha refet amb celeritat de l’esquinç al turmell que es va fer al camp del Cadis. L’extrem canari torna a la llista, tot i que difícilment entri directament a l’onze inicial. De fet, Unzué tenia dubtes tant amb Jairo com amb Maffeo sobre la conveniència de fer-los tornar o esperar una setmana més. La baixa de Samu l’ha empès a citar Jairo, però Maffeo s’ha tornat a quedar a casa. Tampoc van viatjar ahir cap a Santander Brian Oliván, Santi Bueno i Sebas Coris, a més del porter José Aurelio Suárez, que ja s’han quedat fora de les últimes convocatòries del tècnic navarrés.

Continuïtat

Unzué tampoc compta fer una sacsejada a l’onze, per més desgast que acumuli l’equip. Res a veure amb la idea que va tenir quan va afrontar les visites consecutives a Cadis i Almeria, amb set canvis d’un partit a l’altre i dues derrotes sense discussió. “És possible que hi hagi canvis, però no en el nivell de Cadis a Almeria. En aquell moment vaig sentir que era el moment oportú per provar tothom, per demostrar en quin nivell estan. Quant a resultats no va funcionar, però sí que em va servir per veure en quin moment està cada jugador”. Avui, un dels dubtes és saber si mantindrà als laterals Aday Benítez, que acumula força càrrega, i Johan Mojica. Teòricament, el colombià, que es perdrà el Girona-Elx per compromís amb la seva selecció, té més números de ser a l’onze (si està en condicions) que el de Sentmenat. D’alternatives al costat dret, hi ha Jordi Calavera, que només ha jugat a Almeria, o fins i tot Jonas Ramalho. Tampoc és del tot clara la combinació de peces al mig del camp, tot i que el bon to ofert en la primera part contra el Dépor, la millor del curs, fa pensar en la seva continuïtat.

“És possible que hi hagi canvis, però no en el nivell dels partits a Cadis i a Almeria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)