Girona

José Rojo Martín ‘Pacheta’

Entrenador de l’Elx

“El Girona és l’equip més poderós”

L’entrenador de l’Elx va atendre els mitjans de comunicació per analitzar com afronta el seu equip el duel d’avui a Montilivi contra el Girona. Conscient que serà un partit complicat per als seus jugadors, Pacheta va mostrar-se molt respectuós amb el Girona i la seva plantilla competitiva: “És un equip ràpid i precís, el més poderós de tots”, deia l’exjugador professional, des de fa tres temporades al conjunt il·licità.

El tècnic castellanolleonès va centrar l’atenció en el pressupost del Girona i els seus jugadors clau, com ara Cristhian Stuani: “És un jugador que marca vint gols a primera i ara està a segona... Fa que el seu equip sigui més fort, ja que és un futbolista de categoria superior”, comentava Pacheta, que confia en el bon partit dels seus: “Tot i el potencial del rival, som capaços d’estar a l’altura de qualsevol i guanyar-lo. Per vèncer en camps com Montilivi s’ha d’estar a un nivell alt i la clau serà poder aturar els seus jugadors de referència, com ara Stuani i Borja García, i nosaltres, estar encertats a l’àrea contrària”, sentenciava l’entrenador, que va agafar l’Elx en una situació delicada a segona B, el curs 2017/18, i el va pujar a plata.

CRISTHIAN STUANI

“Fa que l’equip sigui més fort, ja que és un jugador d’una categoria superior”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)