Girona

La regularitat és la via

El Girona busca enllaçar per primera vegada tres victòries per confirmar la millora i començar-se a estabilitzar a la part alta (12 h)

Els blanc-i-vermells reben l’Elx amb la intenció de mantenir el to d’intensitat ofert contra el Deportivo i el Racing

La presència de Stuani minimitza l’impacte del ‘virus FIFA’

Ara que per fi el Girona ha arrencat, no és el moment de tornar-se a encallar. Ser favorit obliga a conviure amb la pressió de necessitar bons resultats un dia rere l’altre, i l’únic camí cap a l’èxit en una competició tan llarga i exigent és la regularitat. L’Elx, sense el cartell de rivals anteriors ni tampoc el potencial que tenia el mateix conjunt uns quants anys enrere, avalua aquest migdia (12 h)el grau real del pas endavant que els gironins, més enllà dels resultats, han insinuat en les dues últimes jornades. L’equip de Juan Carlos Unzué busca enllaçar per primera vegada en tota la temporada tres victòries, que li permetrien començar-se a estabilitzar a la part alta de la classificació.

Superat el drama a camp contrari amb el 0-3 a Santander, el Girona aspira avui a continuar fent de Montilivi el seu fortí. Després de l’1-1 contra l’Sporting en l’estrena, els blanc-i-vermells encadenen quatre victòries i busquen avui la cinquena davant l’afició, que tot i això ha expressat la seva disconformitat amb el joc de l’equip en les dues últimes cites. L’acceleració hauria de servir per haver calmat els ànims, tot i que, vista la impaciència, un altre pas en fals podria provocar més malestar i més maldecaps. L’Elx arriba a Montilivi a mitja taula però amb només tres punts menys que els gironins. El conjunt de Pacheta, a més, té l’amenaça d’haver fet més punts com a visitant (set) que com a local (sis).

Amb Ocón Arraiz

El dia que Ocón Arraiz torna a trepitjar Montilivi, hi ha uns quants aspirants més a convertir-se en protagonistes. L’Elx arriba amb Nino, que amb 39 anys continua posant-hi ofici i olfacte. El davanter ha marcat dos gols, ha participat en les deu jornades de lliga i viurà un duel de gats vells amb Cristhian Stuani, que si pot jugar avui és perquè el judici pel Llevant-Saragossa li ha impedit viatjar amb la seva selecció. L’anterior cop que li va passar, el pitxitxi del Girona va destrossar el Rayo amb el seu primer hat-trick com a blanc-i-vermell. De fet, la presència d’entrada imprevista de Stuani ha minimitzat el temut virus FIFA per al Girona, que només perd Mojica. L’Elx també arriba sense una peça per una cita internacional, la de Gonzalo Villar, amb l’agreujant que l’altre pivot habitual, Ramon Folch, tampoc pot jugar per lesió.

LA FORTALESA

Els gironins tenen a l’abast el cinquè triomf seguit a Montilivi, on han fet 13 punts de 15

GOLEJADORS DE RAÇA

Nino, amb 39 anys, ha jugat els deu partits i viurà amb Stuani un duel de guerrers

LES ABSÈNCIES

El Girona perd Mojica i Jozabed però l’Elx arriba sense els dos pivots habituals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)