Girona

El Girona domina però perd el primer partit a Montilivi (0-2)

Cop dur. L’Elx s’avança molt aviat en el marcador i el Girona, a remolc, no troba el camí del gol tot i tenir el control del partit i acaba encaixant el segon a les acaballes

Amb un 0-2 l’Elx ha trencat la ratxa del Girona a Montilivi en un partit on els gironins han estat superiors la major part del partit però li ha faltat contundència a les àrees. Els visitants, amb solidesa defensiva i encert de cara a porteria n’han fet prou per endur-se els tres punts i deixar tocat un Girona que amb les dues últimes victòries semblava haver vist la llum.

El Girona ha arrencat adormit el partit i ho ha pagat molt car, i és que l’Elx ha fet el que ha volgut en els primers minuts fins que Iván Sánchez ha culminat una jugada col·lectiva amb un xut des de fora l’àrea que ha significat el 0-1 (5’). Els visitants fins i tot han pogut fer el segon, amb una rematada de cap de Yacine que ha sortit molt a prop del pal. El segon ensurt ha fet despertar el Girona, que des de llavors ha estat dominador absolut del primera part. Gallar ha disposat de quatre bones ocasions i Gumbau ha tingut la més clara de totes després d’una jugada de Gual però Edgar Badia ha evitat el gol de l’empat.

En la segona part el partit ha continuat amb un guió similar. El Girona ha dominat però aquesta vegada no ha creat gaires ocasions. De fet només n’ha tingut una, que ha estat claríssima, amb un remat de cap de Stuani que s’ha estavellat al pa (69’). I quan el Girona es disposava a buscar l’empat a la desesperada Danilo ha marcat el 0-2 (76’) que ha deixat els gironins sense forces per buscar l’empat.