Girona

Mojica, l’únic recuperable

Tornada a la feina. El Girona reprèn els entrenaments amb el cap ficat al partit de diumenge a Oviedo. Dels no disponibles contra l’Elx, només el colombià podrà estar a disposició d’Unzué

El Girona torna avui a la feina i, si tot va bé, Juan Carlos Unzué disposarà de 23 futbolistes, un més dels que va poder comptar contra l’Elx. L’únic recuperable és Johan Mojica, que precisament aquesta nit juga a Lilla un amistós entre Colòmbia i Algèria (a les 21 hores). El defensa, que està concentrat amb el combinat del seu país des de començament de la setmana passada, no va tenir ni un minut en el Colòmbia-Xile disputat dissabte a Alacant. Es molt probable que avui sí tingui participació.

El que es pot donar per segur és que el tècnic no recuperarà ni Ignasi Miquel ni tampoc Jozabed Sánchez. El central està fora de combat des de l’última setmana d’agost amb un trencament fibril·lar al quàdriceps esquerre amb afectació al tendó, i encara en té per un parell de setmanes (si tot va bé podria reaparèixer contra l’Extremadura o el Tenerife). El migcampista, trencat muscularment a Santander, també hauria de tornar al mateix temps que Ignasi Miquel.

La plantilla s’entrenarà aquesta tarda a la Vinya i ho farà els quatre propers dies al matí (dimecres, dijous i divendres també a la Vinya i dissabte, a Montilivi). Unzué donarà la convocatòria després de l’última sessió i l’equip viatjarà en xàrter el mateix diumenge a Oviedo, on jugarà a les 18 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)