Territorial

Ningú marca un gol de jugada al Girona B

1a catalana. El filial blanc-i-vermell, líder invicte del grup 1 juntament amb el Palamós, només ha encaixat dues dianes en les sis jornades disputades, ambdues de penal

Sis jornades després, cap equip del grup 1 de primera catalana ha trobat encara la fórmula per fer un gol de jugada al Girona B. El conjunt orientat per Àxel Vizuete, líder de la lliga juntament amb el Palamós, està fent bons els pronòstics que el situaven com un dels favorits a l’ascens oferint en tots els enfrontaments disputats una versió futbolística molt convincent, basada, entre altres coses, en una extraordinària solidesa defensiva. “Volem ser un equip guanyador cada setmana. No volem mirar més enllà ni posar-nos cap tipus de pressió”, assegurava el tècnic abans d’iniciar la temporada, un objectiu que fins al moment està complint.

I és que el conjunt que entrena ha sumat cinc victòries i un empat, amb 12 gols a favor i només dos en contra. És precisament la manera com s’està protegint al darrere un dels punts forts de l’equip; ha deixat en quatre partits la porteria a zero i les dues dianes encaixades, en duels diferents que van acabar en triomf, han arribat de penal. Per tant, no ha rebut encara cap gol de jugada i els únics que li han marcat –Uri Santos, del Tona, i Otman, del Parets, en xocs que van acabar 4-1 i 1-3, respectivament favorables al filial gironí– han estat mitjançant una pena màxima.

Noms propis al darrere

Si la porteria se l’han anat combinant Jonatan Morilla, fitxat aquest estiu del Sevilla C, i Youssuf Koita, internacional en les categoria inferiors de Mali, en la defensa destaquen dos futbolistes a l’eix que són indiscutibles: Dan Coll i Pau Resta. Coll, de 22 anys, incorporat aquest estiu del Vic, amb experiències prèvies al Manlleu i al Figueres, està oferint un gran rendiment i ha estat titular en les sis jornades, mentre que Resta, de 18 anys, que el curs passat va jugar al juvenil de divisió d’honor i va fer la pretemporada amb el primer equip a les ordres de Juan Carlos Unzué, en què va ser fins i tot convocat a un partit a segona A, també ha sortit d’inici en tots els duels i és fonamental. A més, en atac també estan aportant, sumen un gol cadascun.

LA DADA

1
partit
només ha deixat escapar el Girona B, que en sis jornades ha sumat 5 victòries i 1 empat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)