1a femenina

Bonmatí, “contenta” pel reconeixement

UEFA Women’s Champions League. La millor jugadora catalana de l’any es prepara per al duel de demà contra el Minsk

Aitana Bonmatí es va mostrar satisfeta per haver estat reconeguda com a millor jugadora catalana del curs passat. La migcampista blaugrana va ser designada la setmana passada amb el màxim reconeixement individual del país amb un premi que hauria d’haver estat lliurat dilluns passat a la Gala de les Estrelles. Els esdeveniments a Catalunya arran de la sentència dels presos polítics catalans va obligar a ajornar el lliurament dels premis. “Fa molts d’anys que treballo per millorar cada dia i estic molt contenta per haver guanyat el premi”, va declarar.

Bonmatí, juntament amb les seves companyes, es preparen per al xoc que disputarà demà el seu equip contra el Minsk, en l’anada dels vuitens de final de la Champions League (19 h, Johan Cruyff). “Segurament vinguin a tancar-se i a sortir al contraatac, però hem jugat molts partits d’aquest tipus i sabem què ens trobarem”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)