Girona

Unzué trontolla

Debilitat. Les dues derrotes seguides tornen a deixar en una situació delicada el tècnic, que necessita guanyar l’Alcorcón, si és que arriba al partit

Per pressupost, plantilla i objectiu declarat des de l’estiu, el Girona aspira a manar en la part alta a segona A, però la realitat és ben diferent. Incapaç de trobar el bon camí, l’equip ha frenat de cop després de les dues victòries seguides amb dues derrotes més. I el balanç de sis jornades perdudes de les dotze disputades fa trontollar la confiança que l’àrea esportiva ha mostrat en Juan Carlos Unzué, l’aposta per rellevar Eusebio Sacristán. El tècnic navarrès és el primer conscient que necessita uns bons resultats que no estan arribant. Les derrotes han anat minvant el crèdit de l’entrenador, que se la jugarà diumenge contra l’Alcorcón, si és que arriba al partit. Les properes hores, la cúpula del club haurà de determinar si li dona una última oportunitat –només el salvaria un triomf– o si ja aposta per un canvi de rumb imminent.

El Girona és lluny d’on voldria i hauria de ser. El 4-2 a Oviedo fa baixar els blanc-i-vermells fins a l’onzè lloc de la classificació, amb 16 punts. Són a 3 punts de la zona de play-off, marcada per l’Osca, i a 4 de la segona plaça d’ascens directe, ocupada per l’Almeria, tot i que fa ja sis jornades que no guanya. Al líder, el Cadis, l’han de començar a mirar amb binocles (15 punts més que els gironins).

MOLT LLUNY

El Girona tanca la jornada en l’onzè lloc, a quatre punts del segon i a tres del sisè

CONFIANÇA LIMITADA

El club ha de decidir si fa fora ja l’entrenador o li dona una última oportunitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)