Girona

ANTONIO REVIDIEGO ‘REVI’

EX FUTBOLISTA DEL NUMÀNCIA B

“S’adapta al que exigeix la competició”

“És un dels millors que he tingut, amb ell vaig aprendre moltíssim”

“De ben segur que traurà rendiment dels jugadors”

Tenia una filosofia de jugar molt amb la pilota i quan va veure que a tercera no funcionava va canviar el xip

Un dels jugadors que va dirigir Juan Carlos Moreno en els tres cursos (2013/14, 2014/15 i 2015/16) que va estar al Numància B és Antonio Revidiego (Zamora, 1994), Revi. L’atacant, ara a les files del Sariñena i que després de l’equip de Sòria va passar pel Zamora, el Calahorra i també pel futbol català –el Santboià i l’Ascó–, parla amb L’Esportiu del nou entrenador del Girona.

Quin record en té, de Juan Carlos Moreno?
Al Numància em va entrenar dos cursos (2013/14 i 2014/15) i la veritat és que és un dels millors entrenadors que he tingut. En el primer vam quedar cinquens a la lliga i en el segon vam quedar segons i vam fer la promoció; no vam pujar perquè ens van eliminar a l’últim partit del play-off.
Aleshores va saber com treure rendiment d’aquella plantilla.
Ve d’on ve i sap moltíssim de futbol. Al Numància vam disfrutar i aprendre moltíssim amb ell.
Quina és la seva filosofia?
És un entrenador que s’adapta al que té. En el primer curs ens va intentar fer jugar a un estil més del Barça –ell tenia aquesta filosofia, és el que ha mamat–, però quan va veure que a tercera divisió així no guanyàvem ni un partit va fer un canvi radical i vam començar a jugar de forma més directa. És un entrenador que s’adapta al que té i al que exigeix la competició.
Com eren els seus entrenaments?
Li agrada molt la pilota, sempre estàvem en contacte amb la pilota. Eren uns entrenaments molt bons. Realment vaig aprendre molt amb ell, moltíssim.
Amb què es va quedar?
Tenia molta ambició, sempre volia millorar i sobretot en destaco això, que s’adaptava al que exigia cada partit i la competició. Ell venia d’una filosofia de jugar molt amb la pilota i quan va veure que a tercera no es jugava a res i que no funcionava, va canviar el xip. Vam millorar molt i en la següent temporada vam quedar segons i a punt de pujar.
I el tracte amb el jugador com era?
Una persona molt propera. Ell ha jugat a futbol, ha estat professional i amb nosaltres la veritat és que molt bé, ens entenia i ens donava llibertat.
Diumenge dirigirà el primer equip del Girona.
És una oportunitat molt bona per a ell. Estic segur que contra l’Alcorcón serà capaç de treure rendiment dels jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)