Girona

“Vull revertir la situació”

Girona. Quique Cárcel ha explicat la destitució de Juan Carlos Unzué: “El què em transmet l’equip no és el que m’agradaria sentir. He tingut la sensació que l’equip no anava a més”

Després de la destitució de Juan Carlos Unzué, el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha comparegut aquest migdia a Montilivi. “El què em transmet l’equip no és el que m’agradaria sentir. Hem tingut un inici de temporada irregular. He tingut la sensació que l’equip no anava a més i he près la decisió que he près perquè vull aconseguir l’objectiu que tenim”, ha explicat. “El responsable de la situació no és Unzué només, ho som tots, jo el primer”, ha afegit Cárcel.

De Juan Carlos Moreno, l’escollit per dirigir l’equip contra l’Alcorcón diumenge, ha assegurat que “és una persona preparada”. “Va arribar aquí de la meva mà fa ja 3 anys o més. Vull intentar revertir aquesta situació. És entrenador i sé que està preparat”, ha manifestat el director esportiu que ha indicat que el partit contra els alfareros és “el més important de la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)