2a divisió FEF

Un punt de molt valor

2a divisió B. El Llagostera torna a exhibir competitivitat i aconsegueix un empat al feu de l’Andorra, un dels equips més potents de la lliga, en un partit que comença perdent

ANDORRA 1 LLAGOSTERA 1

ANDORRA:Ratti, Bessone (Moha, 62’), Adri, Riverola, Palanca (Martos, 75’), Loureiro, Gaffor, Jilmar, Casadesús, Forgas (Pachón, 75’) i Moussa.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale, Nahuel (Eric Jiménez, 62’), Diego, Bigas, Santi Magallán (Yeray, 78’), David García, Sergio Cortés (Maynau, 57’), Gil Muntadas i Sascha.GOLS:1-0 (19’) Moussa. 1-1 (48’) Santi Magallán.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G:als locals Martí Riverola i Loureiro; als visitants Crespo, Sergio Cortés i Diego.T.V:Vermella directa a Gaffoor, dels locals (87’).

No és un secret que el Llagostera és un competidor nat. L’equip dirigit per Oriol Alsina és un supervivent, s’adapta als diversos medis, als rivals i sap com fer mal, i ahir, a Prada de Moles, el feu de l’Andorra, un dels equips més potents de la categoria, va obtenir un bon botí, un punt, en un partit que va acabar en taules (1-1) i en què els llagosterencs van oferir una molt bona versió. L’empresa no s’anticipava senzilla, després d’un punt aconseguit dels darrers sis disputats i visitant l’estadi del segon classificat, que només havia cedit un empat a casa, però els blaugrana, ahir de negre, van tirar de llibret, de model i també d’entrega, sempre innegociable, i van presentar partit als andorrans.

I és que de fet, la primera part el Llagostera va acabar-la perdent, però el resultat va ser segurament massa dur pel que havia succeït. Sí que és cert que l’Andorra va dominar i va controlar durant un gran tram el joc, però també ho és que els llagosterencs van generar arribades a la porteria de Ratti, dues de clares, a les botes de Sascha, que no va afinar. Finalment, en aquest primer acte, es va imposar la diana de Moussa, que va marcar el clàssic gol de l’ex. L’atacant malià, que el curs passat al Llagostera va ser clau en l’ascens a la categoria de bronze, va rematar dins de l’àrea una centrada rasa des de l’esquerra de Jilmar per avançar els del Principat amb un gol que no va celebrar. Moussa va aixecar les dues mans, demanant perdó i va esperar sense fer res que els seus companys l’anessin a abraçar.

El guió i signe van canviar només d’iniciar-se el segon temps. Els llagosterencs van sortir revitalitzats i van colpejar aviat, mitjançant Santi Magallán, que es va treure del barret un golàs de falta. El llançament, més o menys llunyà i un xic escorat a la banda dreta, convidava a pensar en la centrada, però el migcampista argentí va inventar-se un xut directe, pel pal curt, que va sorprendre Ratti i va establir la igualada.

Després, fins al final, i en la línia de tot el matx, el conjunt dirigit per Gabri va dominar l’esfèrica, davant d’un Llagostera endreçat, i el resultat s’hagués pogut decantar cap a qualsevol dels dos ja que cadascun, amb les seves armes, va tenir situacions a l’àrea rival, però no hi va haver encert. Amb el duel agonitzant va produir-se l’expulsió del local Gaffoor per una entrada a Sascha. Punt de valor per al Llagostera, que continua mirant amunt.

ELS VESTIDORS

En la primera part l’Andorra ha estat superior a nosaltres, però en la segona hem tingut ocasions fins i tot per poder guanyar

SENSE CELEBRACIÓ

Empatar aquí és un gran resultat per a qualsevol equip; el punt és meritori i just
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera

LA DADA

Moussa va marcar el gol dels andorrans i no el va celebrar pel seu passat al Llagostera
2
punts
separen el Llagostera de la zona de ‘play-off’ d’ascens; avui juguen els equips que té al davant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)