3a divisió FEF

Salamero agafa el relleu de Xavi Agustí a la Unió

3a divisió. El gerent del Figueres, després de la derrota contra el Sants (3-1) i la mala ratxa a domicili, aposta per un canvi de rumb

El Figueres ha decidit fer un canvi de rumb i prescindir de l’entrenador, Xavi Agustí. El club altempordanès delega la responsabilitat al primer equip en Javi Salamero, que compaginarà el càrrec de gerent amb el d’entrenador. Després d’onze jornades, la Unió és quinzena amb onze punts, només dos per sobre de la zona de descens. L’equip va perdre diumenge de forma estrepitosa al camp de l’Energia contra el Sants, el cuer de la classificació i que encadenava set derrotes. A més, la derrota només feia que agreujar la mala dinàmica de l’equip a domicili, on només ha sumat un punt dels divuit possibles.

“Intrusisme”

L’etapa de Xavi Agustí va arrencar al final del curs passat amb l’equip en una situació delicada després de la destitució de Joan Esteva. Agustí va valorar la decisió de Salamero: “Marxem amb la consciència molt tranquil·la d’haver fet una bona feina, però amb la desil·lusió de no deixar-nos-la acabar. Més que pels objectius, marxem per motius externs. Teníem clar des del primer dia d’aquesta temporada que podia passar, coneixedors lamentablement de l’intrusisme i manca d’ètica que pateix el nostre col·lectiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)