Girona

Aritz López Garai

Entrenador del Tenerife

“No ens hem d’espantar, estem capacitats per guanyar”

El Tenerife que orienta Aritz López Garai no arriba en el seu millor moment a Montilivi. I és que els blanc-i-blaus acumulen sis partits sense guanyar; després de tres derrotes seguides, encadenen tres empats. “Tenim una oportunitat de fer un pas endavant i demostrar que som capaços de guanyar equips potents com el Girona”, va indicar el tècnic en la roda de premsa prèvia al matx. “Serà un partit complicat, però fora de casa som fiables i l’equip està capacitat per guanyar. El més important és ser nosaltres mateixos: no ens hem d’espantar i hem de ser protagonistes amb les nostres armes”, va dir López Garai.

Sobre l’enfrontament amb els blanc-i-vermells, l’entrenador va explicar que el fet que recentment hi hagi hagut relleu a la banqueta gironina li ha resultat un hàndicap per preparar el partit. “Quan hem vist i analitzat el Girona ha estat amb Juan Carlos Unzué. De fet, els talls que teníem preparats eren amb ell i ara només hem pogut analitzar el partit de l’altre dia, però és a fora i no és el mateix que a casa. Quan analitzes els rivals i canvien l’entrenador et trastoca, però no ens ha de servir d’excusa”, va assenyalar. “És cert que coneixem Martí i el seu mètode de treball, però ell també coneix el Tenerife”, hi va afegir.

Finalment, es va referir a Stuani i la possible baixa de l’uruguaià per a aquesta nit: “És un gran davanter. Va fer 20 gols el curs passat i ha estat en la llista de futuribles del Barça..., això ja parla per si sol”, va manifestar. “Si juga intentarem que no participi en les zones finals, perquè allà és estrany que et perdoni si té una situació clara, i si no juga qui el substitueixi –sigui Marc Gual o Jonathan Soriano– tampoc el desmereix; són jugadors contrastats”, va concloure.

EL DUBTE DE STUANI

“Si no juga, qui el substitueixi, sigui Marc Gual o Jonathan Soriano, no el desmereix”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)