Un penal de Stuani dona el segon triomf seguit al Girona (1-0)

2a divisió A. Els gironins, tot i jugar amb un home més tota la segona part, han acabat patint contra el Tenerife

El Girona ha superat el Tenerife (1-0) en l’estrena a Montilivi de Pep Lluís Martí, que ha guanyat els dos partits com a entrenador blanc-i-vermell. Els gironins han aprofitat l’expulsió d’Aitor Sanz (45’) i un penal comès sobre Samu Saiz que ha transformat Stuani (63’), tot i que el partit se’ls ha descontrolat i han acabat patint.

Amb la recuperació de Cristhian Stuani, Pep Lluís Martí ha fet un onze molt similar al de la seva estrena a Almendralejo, amb l’únic canvi de Maffeo per Calavera al lateral dret. Els gironins han tingut la primera ocasió clara, en un xut des de fora l’àrea de Borja García a la base del pal (6’). El Tenerife, però, ha tingut encara més a prop el 0-1, primer en una rematada de Dani Gómez que Ramalho ha tret (10’) i després en una centrada-xut enverinada de Milla que també ha anat a parar al pal (16’).

El conjunt visitant ha començat tenint més la pilota, i al Girona li tocava esperar. Una connexió entre Mojica i Stuani, que ha rematat de cap (29’), i una centrada-xut de Jairo que ha rebotat al pal (30’) han animat els blanc-i-vermells. I al límit del descans, el Tenerife s’ha quedat amb deu per l’expulsió d’Aitor Sanz, que ha fet caure Stuani quan se n’anava cap a porteria.

Amb un home més, Pep Lluís Martí ha fet entrar el mitjapunta Samu Saiz pel defensa Johan Mojica després del descans. La segona part ha començat amb dues ocasions de Stuani. Els gironins volien anar per feina. I els visitants, accelerar el rellotge. Amb el rival cada cop més tancat, el Girona buscava la manera de perforar la porteria d’Ortolà. I el desllorigador ha estat Samu Saiz, que ha provocat un penal força innocent de Sipcic. Stuani ha transformat el penal (63’).

Amb l’1-0 i superioritat numèrica, el Girona tenia l’oportunitat de resoldre el partit, però s’ha anat apagant. Una cessió molt arriscada de Diamanka al porter Juan Carlos (77’) i una rematada de Shaq Moore (78’) han posat l’ai al cor a l’afició de Montilivi. Poc després, Stuani ha marcat, però en fora de joc (80’). El Tenerife ha cregut en la possibilitat de puntuar. En ple descontrol, Diamanka ha estat a punt de tornar a sorprendre el seu porter, amb una rematada de cap. Els gironins han patit, però han acabat celebrant el segon triomf seguit. De fet, Gallar i sobretot Stuani han tingut molt a prop el segon en el temps afegit.