Girona

Una sèrie per alimentar

El Girona ja va encadenar dues victòries amb Unzué a la banqueta, però els dos intents per buscar el 9 de 9 van acabar amb derrota

L’equip ha enllaçat per fi tres partits sense perdre després de l’empat amb Moreno i els dos triomfs amb Pep Lluís Martí

Per tercera vegada aquesta temporada, el Girona tindrà la possibilitat d’enllaçar tres victòries, cosa que encara no ha aconseguit, perquè després dels dos anteriors 6 de 6 (tots dos amb Unzué), l’assalt al 9 de 9 va fracassar. Els blanc-i-vermells van tenir la primera oportunitat al Carranza i la segona, a Montilivi. I en totes dues va sortir creu i no va ser capaç ni d’esgarrapar un empat. El Cadis li va endossar un 2-0 i l’Elx, un 0-2.

L’equip de Pep Lluís Martí tindrà l’oportunitat de fer el 9 de 9 a El Toralín, un escenari conegut on el Girona ha fet de tot en cinc visites des del curs 2010/11: dues victòries (que van equivaldre a una salvació i a la classificació per disputar un play-off), un empat i dues derrotes. Això sí, el camp de la Ponferradina s’està mostrant com un dels més complicats de la categoria de plata. Dels vuit duels que s’hi han disputat, els locals només n’han perdut un (0-2 contra Las Palmas) i hi han signat quatre victòries i tres empats, amb un balanç de 15 punts de 24 possibles.

Buscant la regularitat

El Girona encara no ha trobat la velocitat de creuer que necessita per consolidar-se en la zona noble. De fet, és un dels equips de la categoria que han enllaçat menys partits sense perdre (3). Curiosament, els blanc-i-vermells han trobat la seva millor ratxa a partir de la destitució de Juan Carlos Unzué. Amb Moreno i Martí, el balanç és de 7 punts de 9 possibles. Tot i això, la irregularitat ha estat notable i només el Màlaga i l’Albacete no han arribat als tres partits seguits sense perdre.

Les millors sèries d’imbatibilitat les signen el Numància i el Rayo Vallecano, que es van estar vuit partits sense conèixer la derrota. Tant sorians com madrilenys van calcar el balanç de tres triomfs i cinc empats (14 punts de 24) en aquesta sèrie de gairebé dos mesos sense perdre.

La Ponferradina, rival del Girona diumenge, també ha tastat dues ratxes molt interessants de sis partits sense derrota. La primera, entre la segona i la setena jornada (dues victòries i quatre empats, amb un balanç de 10 punts de 18), i la segona, a partir de la jornada 10 i que encara està en condicions d’allargar-se després del 2-2 d’ahir a El Sardinero (tres victòries i tres empats: 12 punts de 18). De la mateixa manera que els del Bierzo aspiraran a encadenar la setena jornada sense perdre, el Girona té la possibilitat de sumar-ne una quarta per començar a mirar definitivament cap amunt.

ELS BOTXINS

El Cadis (2-0) i l’Elx (0-2) van impedir que el Girona enllacés un tercer triomf

LA PONFERRADINA

El proper rival està immers en una segona ratxa de sis partits sense perdre
Partits consecutius sense perdre
Numància 8
Rayo Vallecano 8
Almeria 7
Cadis 6
Ponferradina 6
(2 vegades)
Elx 5
Oviedo 5
Saragossa 5
Deportivo 4
Extremadura 4
Fuenlabrada 4
Las Palmas 4
Lugo 4
Racing 4
Mirandés 3
(2 vegades)
Sporting 3
(2 vegades)
Tenerife 3
(2 vegades)
Osca (*) 3
Girona (*) 3
Màlaga 2
(4 vegades)
Albacete 2
(3 vegades)
(*)
Ratxa en curs
Els tres 6 de 6 del Girona
EL PRIMER 6 DE 6
3. Girona-Màlaga 1-0
4. Girona-Rayo 3-1
5. Cadis-Girona 2-0
EL SEGON 6 DE 6
9. Girona-Deportivo 3-1
10. Racing-Girona 0-3
11. Girona-Elx 0-2
EL TERCER 6 DE 6
14. Extremadura-Girona 1-3
15. Girona-Tenerife 1-0
16. Ponferradina-Girona ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)