3a divisió FEF

Xoc de bones dinàmiques

3a divisió. El Peralada rebrà diumenge la visita del Banyoles en un duel que no es vivia a tercera des de fa quinze anys i que arriba en el millor moment del curs per als dos equips

Diumenge, a les 16.30 h, el municipal de Peralada viurà un duel de proximitat entre el conjunt xampanyer i el Banyoles. Tot i els pocs quilòmetres que separen els dos equips, les connexions entre ells són poques, i és que pràcticament no hi ha cap jugador de les actuals plantilles que hagi vestit les dues samarretes –un cas especial sí que és el del capità del Banyoles, Èric Gispert, que va debutar a tercera amb els xampanyers fa 13 anys–. Els precedents entre els dos equips tampoc són molts, i és que l’última vegada que es van enfrontar va ser la temporada 2013/14 a primera catalana, un curs que va acabar amb l’ascens del Peralada. A tercera, l’últim duel entre els dos equips va ser la temporada 2004/05, amb victòria del Peralada a casa (2-0) i un empat a Banyoles (1-1).

Tot i això, el duel entre els de l’Alt Empordà i els del Pla de l’Estany serà d’allò més intens, i és que arriba quan els dos equips, que acaben de guanyar, viuen un moment de forma espectacular. De fet, el Peralada ha sumat 13 punts dels últims 18 possibles –només l’Europa, amb 16 de 18, viu un moment més dolç–, mentre que el Banyoles només ha perdut un partit en les últimes jornades i visitarà el municipal amb el repte d’encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)