El Girona es queda a mitges al camp de la Ponferradina (1-1)

2a divisió A. Gual (56’) iguala l’1-0 d’Asier Benito (49’) i els gironins no poden situar-se en zona de ‘play-off’

El Girona no ha pogut endur-se els tres punts del Toralín i s’ha hagut de conformar amb només un (1-1) en un partit equilibrat en la primera meitat i de domini blanc-i-vermell en el tram final. L’empat ha evitat que els de Pep Martí –el tècnic no ha aconseguit enllaçar un tercer triomf, però l’equip ja fa quatre jornades que no perd– se situïn en zona de play-off.

La primera part ha donat poc de sí, tot i que al Girona li ha costat situar-se sobre el Toralín i la Ponferradina ha avisat amb dos xuts llunyans, d’Isi (9’) i Yuri (10’). Els de Martí han replicat aviat amb una rematada de Samu Saiz (15’), però la intensitat del partit ha minvat i la pilota ha sovintejat poc les àrees de Caro i de Juan Carlos.

La segona part ha estat una altra història. Gual ha tingut el gol en una rematada de cap que ha atrapat el porter local (47’). En només dos minuts, però, s’ha passat del possible 0-1a l’1-0. Alcalá s’ha fet un embolic en un rebuig i Asier Benito ha aprofitat el regal del central per avançar la Ponferradina (49’). Amb els visitants encara groguis, Isi ha rematat alt i ha perdonat el 2-0.

El Girona ha tornat el partit amb el gol de l’empat. Jairo ha iniciat la jugada i Samu Saiz ha assistit Gual, que no ha perdonat amb l’esquerra (56’). L’1-1 ha deixat pas a una fase de domini blanc-i-vermell. Martí també ha donat entrada a Borja García i Jonatan Soriano per intentar clavar l’estocada. El Girona va marcar l’1-2, però el cop de cap de Ramalho va ser invalidat per l’àrbitre, i corroborat també pel VAR, per fora de joc (85’).