Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Amb les transicions hauríem pogut fer mal i no n’hem fet”

“Ni jo ni l’equip marxem satisfets”, va dir Pep Lluís Martí, que aspirava a endur-se un botí més gran d’El Toralín. “Estem dolguts, perquè volíem els tres punts, però s’ha de reconèixer que hem tingut un rival molt intens i agressiu, i que estava en un gran moment de confiança.” El tècnic del Girona sí que va admetre que el desenllaç va ser “just”, però al mateix temps va veure coses molt millorables en el seu equip.

El principal aspecte en què va fallar el Girona va ser en les transicions. “Sobretot en la primera meitat, no n’hem acabat ni una. Hauríem pogut fer molt mal i no n’hem fet, perquè no hem tingut capacitat per buscar la millor opció que ens permetés generar ocasions.” Tot i que aquest va ser ahir un mal endèmic, el tècnic va assenyalar que en la segona meitat s’havia fet una lectura més adient. “Després de l’empat, hem combinat més i hem tingut més possessió, i això ha fet que l’equip es veiés millor. Tot i això, ens ha continuat faltant capacitat per trobar bones passades.” Martí, però, va reconèixer que fer bones transicions és difícil: “Des de fora es veu tot molt fàcil, però quan ets a dins i has de decidir en dècimes, és complicat. Són coses que s’han de treballar, amb vídeos i en els entrenaments.”

Un altre dels aspectes preocupants va ser la gran quantitat de pilotes perdudes, també en la primera part: “El que més m’ha agradat d’això, ha estat la personalitat de l’equip a l’hora de tornar-ho a intentar.” El tècnic del Girona va relativitzar l’errada d’Alcalá en l’1-0. “Això és futbol. De vegades l’error del contrari és el que ens dona a nosaltres el gol. L’únic que es pot fer és intentar que això passi com menys vegades millor.”

Pep Lluís Martí també es va mostrar satisfet de la resposta dels jugadors que ahir cobrien les absències: “Tots han competit a bon nivell, tot i que Jonatan, com Borja, no ha estat en l’onze perquè durant la setmana no s’ha entrenat. Gual ha treballat i ha trobat la recompensa del gol; Brian ha estat superbé i Diamanka ha anat creixent a mesura que avançava el partit”, va comentar el tècnic, que té un balanç de 7 punts de 9 des que va arribar.

MALA LECTURA

“No hem tingut capacitat per buscar la millor opció que ens permetés generar ocasions”

DESPRÉS DE L’1-1

“Arran de l’empat hem combinat més i hem tingut més possessió, i això ha fet que l’equip es veiés millor”

EL DESENLLAÇ

“Ni jo ni l’equip marxem satisfets, perquè volíem els tres punts, però el rival també ha estat molt intens”

Bolo: “No hem deixat mai de lluitar per la victòria”

Jon Pérez Bolo, entrenador de la Ponferradina, es va mostrar satisfet pel punt aconseguit contra el Girona: “L’esforç ha estat brutal. Sabíem el rival que teníem al davant i fins que no ens han marcat l’1-1, hem estat millors.” Tot i que el Girona ha decantat el partit en el tram final, Bolo va valorar el fet que el seu equip no va abaixar mai els braços. “En cap moment hem deixat de lluitar per la victòria, tot i que érem conscients que aquests riscos ens podien costar perdre un punt, que hem lluitat molt i del qual ens hem fet mereixedors.” Bolo es va mostrar “orgullós” dels seus homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)