1a femenina

L’Atlético no deixa cap opció a l’Espanyol

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves continuen sense aixecar el cap en la lliga contra un conjunt ‘colchonero’ molt superior en tot

atlético 3 Espanyol 0

ATLÉTICO:Van Veenendaal; Kenti Robles, Tounkara, Aleixandri, Menayo; Ángela Sosa (Ovdiychuk, 84’), Virginia (Linari, 73’), Santos (Meseguer, 56’); Toni Duggan (Amanda Sampedro, 56’), Ludmila, Charlyn.ESPANYOL:Mimi; Elba, Paola Soldevila, Anna, Paloma (Ainhoa, 63’); Ayaka, Letti (Inés, 63’), Débora (Brenda, 84’), Kath; Eli (Irene, 75’), Julvé.GOLS:1-0 (7’) Ángela Sosa; 2-0 (71’) Charlyn; 3-0 (81’) Charlyn.ÀRBITRE:Amy Peñalver Pearcy (comitè balear) va mostrar targeta groga a la visitant Ainhoa (69’).ESTADI:Wanda Alcalá de Henares.

L’Espanyol continua sense aixecar el cap en la lliga, en què és cuer amb un punt. L’Atlético és un dels grans equips de la lliga i ràpidament va mostrar la seva superioritat amb un gol d’Ángela Sosa en el minut 7. Les locals van controlar el temps del partit amb disciplina i qualitat fins arribar als últims minuts, quan un doblet de Charlyn va sepultar les mínimes possibilitats de remuntada del conjunt de Salvador Jaspe. La situació és d’urgència i les blanc-i-blaves han de buscar noves sensacions i sumar el seu primer triomf. El pròxim duel serà el dissabte 30 de novembre contra l’Sporting de Huelva.