2a divisió FEF

Burxar en la ferida

2a divisió B. L’Olot visita un Hèrcules en crisi de resultats –dos punts de dotze possibles– i instal·lat en posicions de descens des de l’inici de la lliga

L’Olot visita el José Rico Pérez d’Alacant per enfrontar-se a l’Hèrcules (18 h). El conjunt garrotxí intentarà burxar la ferida d’un equip alacantí instal·lat en una profunda crisi de resultats. L’Hèrcules encadena quatre jornades sense vèncer –ha sumat dos punts de dotze possibles– i l’actitud dels futbolistes ha estat molt criticada per tot l’entorn de l’entitat. De fet, el tècnic Jesús Muñoz va haver de suspendre l’entrenament del dimecres per una baralla entre els seus propis jugadors, cosa que ha enrarit encara més l’ambient. “Diria que no és el millor moment per jugar contra ells. Clarament estan veient que d’aquesta manera no poden continuar, els seus objectius van quedant molt lluny i si no fan un cop de timó i reaccionen poden ficar-se en problemes molt greus. Tot això els obliga a donar una resposta i sabem que ens enfrontem a un animal ferit amb molt de potencial”, avisa el tècnic de l’Olot Raúl Garrido, que respecte als minuts inicials del partit i a la pressió ambiental que pugui tenir l’equip local, afegeix: “Els inicis marquen una mica tot el que es desenvolupa durant el partit. Sempre és així, però en el cas del Rico Pérez encara ho serà més, per la pressió que tindran i pel fet que si no poden marcar territori des del començament potser patiran més. Estem preparats per si no som capaços de portar la iniciativa com ho fem normalment.”

Tot i la depressió que viu, l’Hèrcules compta a les seves files amb futbolistes de renom com l’exjugador de l’Olot Carlos Martínez, els ex del Girona Benja Martínez i Pablo Íñiguez i altres futbolistes contrastats en categories superiors com Alejandro Alfaro i Jona. “L’Hèrcules té un plantilla que qualsevol equip de segona B voldria tenir. Té jugadors d’un nivell alt i de categoria superior però això no és garantia de resultats. Ens hem de centrar en nosaltres i en el fet que estem funcionant com a equip, cosa que ja comentava quan els resultats no eren tan bons”, analitza el tècnic valencià, que es mostra orgullós de la resposta dels seus jugadors tot i les baixes, un aspecte que no ha empitjorat el rendiment: “Tenim baixes importants i estem en el nostre millor moment quant a classificació i de resultats, per tant, hi ha un bon treball d’equip. Tots els futbolistes saben que tenen o tindran el seu moment i s’ha demostrat. La seva bona resposta reconforta ja que vol dir que estem fent bé les coses”, sentencia Raúl Garrido, que no podrà comptar amb Arnau Comas, sancionat per acumulació de targetes grogues, ni Albert Blázquez, Kilian Grant, Jordi Masó i Eloi Amagat, lesionats. Albert Julià i Arnau Barnadas, del filial, completen la llista.

CINC BAIXES

Raúl Garrido ha hagut de convocar dos jugadors del filial (Albert Julià i Barnadas) per completar la llista

LA PRÈVIA

Diria que no és el millor moment per jugar contra ells. Saben que si no fan un cop de timó i reaccionen tindran problemes
Té jugadors d’un nivell alt i de categoria superior, però això no és garantia de bons resultats
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)