Girona

Moviment a les banquetes

2a divisió A. El Tenerife canvia l’interí Sesé Rivero per Rubén Baraja, que signa fins a final de temporada. Paco Jémez, del Rayo, a la corda fluixa

Si en una lliga les banquetes són inestables és a segona divisió A. La temporada passada hi va haver fins a 19 canvis d’entrenador en la categoria, una tònica en l’últim lustre, i en aquesta es va pel mateix camí. I és que ahir se’n va anunciar un altre de relleu, al Tenerife: Sesé Rivero, interí des de fa dues jornades en substitució del destituït Aritz López Garai, deixa el càrrec a Rubén Baraja, que signa amb el conjunt canari fins a final de temporada. “El més important és adaptar-se aviat al que demana l’equip en aquest moment perquè volem trobar els resultats aviat”, va dir el tècnic, que divendres s’estrenarà visitant el Màlaga, l’equip que marca la zona de descens i sobre el qual té un punt d’avantatge. Baraja, que en la categoria de plata ha dirigit l’Elx (2015/16), el Rayo Vallecano (2016/17) i l’Sporting (2017/18 i 2018/19), va dirigir ahir a la tarda la primera sessió d’entrenament amb la plantilla blanc-i-blava.

Aquest, doncs, és el novè canvi de tècnic aquesta campanya –set han estat producte d’una destitució–, i no serà, de ben segur, l’últim. Ara mateix, hi ha un altre preparador a la corda fluixa: Paco Jémez, del Rayo Vallecano. La seva continuïtat al capdavant del conjunt madrileny està enlaire després de la darrera derrota (2-1) al feu de l’Oviedo i d’encadenar sis jornades sense guanyar, amb quatre derrotes i dos empats. D’acord amb el que s’ha indicat des de Madrid, l’entitat presidida per Raúl Martín Presa podria acomiadar-lo aquesta mateixa setmana per donar les regnes de l’equip a Rubén Reyes, membre de la direcció esportiva. “Ho entendria pels resultats, però em sento amb forces per tirar la situació endavant”, va manifestar Jémez diumenge sobre la possibilitat de ser destituït en la seva segona etapa al club de Vallecas, que té el segon límit salarial més alt de la lliga.

Tampoc té la cadira assegurada José Alberto López, de l’Sporting, molt al límit des de fa jornades i que en fa cinc que no venç. Malgrat tot, el tècnic continuarà una setmana més i dirigirà l’equip a El Molinón dissabte contra la Ponferradina, en un matx que serà transcendental per al seu futur a la banqueta.

LA DADA

7
entrenadors
han estat destituïts aquest curs, en què hi ha hagut nou canvis d’entrenador.
Equip i jornada Entrenador Successor
Almeria (j. 0) Óscar Fernández Pedro Emanuel Oviedo (j. 5) Sergio Egea Javi Rozada Deportivo (j. 10) Juan Antonio Anquela L. César Sampedro Girona (j. 12) Juan Carlos Unzué *Juan Carlos Moreno Girona (j. 13) *Juan Carlos Moreno Pep Lluís Martí Almeria (j. 14) Pedro Emanuel J. Maria Gutiérrez, ‘Guti’ Racing (j. 15) Iván Ania Cristóbal Parralo Tenerife (j. 16) Aritz López Garai *Sesé Rivero Tenerife (j. 18) *Sesé Rivero Rubén Baraja *entrenador interí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)