Girona

Martí: “El Lugo és un equip que concedeix poques oportunitats al rival”

Pep Lluís Martí ha dirigit aquest matí la sessió prèvia al duel de demà al migdia contra el Lugo. L’única baixa confirmada és la de Jonatan Soriano, per lesió. “Hi ha altres futbolistes amb petites molèsties i veurem quina és la seva evolució”, ha comentat. No es preveu, però, que siguin determinants perquè algun futbolista es perdi el partit de demà per obligació. Martí ja té a la seva disposició Jozabed i Coris, que aquesta setmana han rebut l’alta mèdica.

El Lugo

“Tots els rivals són complicats i el Lugo no serà una excepció. Es un equip que varia sovint el seu sistema. De vegades juga amb tres centrals, de vegades amb defensa de quatre. I el denominador comú és que es un equip que, almenys a fora, encaixa poc i també dona poques oportunitats al rival”.

L’ascens frustrat

“Tot i que queda lluny, és normal que molta gent encara recordi aquell partit, no només els jugadors del Girona que aquell dia eren a la gespa. També l’afició. Quan tens tan a prop un ob jectiu d’aquesta envergadura i se t’escapa, es normal que això et vingui sovint en el record”.

Borja i Stuani

“Són dos jugadors molt importants, com ho són tots. Aquí, tothom es troba amb la necessitat que la pilota passi per ell i fer coses. Tothom vol sumar i tothom ha de sumar”.

Tres gols a Saragossa

“No em preocupa encaixar un, dos o tres gols si nosaltres en fem un més. Es tracta de guanyar i per guanyar s’ha de marcar un gol més que el rival. Està clar que si aguantes el zero, estàs sempre més a prop de la victòria que no pas si el rival et marca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)