Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Estem a prop del que vull, però sempre es pot fer més”

“Quan no guanyes, el que vols és que el proper partit arribi al més aviat possible”, va dir Pep Lluís Martí preguntat per la setmana posterior al 3-3 a Saragossa. “Penso que hem treballat bé, amb ganes i motivació. I que estem a punt per rebre el Lugo, que és ara mateix l’única cosa que tinc al cap.” El tècnic balear del Girona no vol parlar gaire del passat ni del que vindrà més enllà del partit d’aquest migdia, que són els duels contra el Numància i el Linares i el parèntesi de Nadal. “Hi ha tantes coses a fer i a preparar del partit d’avui que no tinc temps per pensar en res més”, afirma.

Martí va reconèixer que el partit pot ser especial per als aficionats del Girona per tot el que va passar el curs 2013/14. “Segurament és un rival que sempre es recordarà perquè va frustrar una cosa molt gran i que estava molt i molt a prop. Però el Lugo que de debò ens interessa és el que tindrem avui de rival”. El tècnic va admetre que tot i la seva classificació –a tres punts dels llocs de descens–, els gallecs són un rival qualificat. “Ja sabeu que a segona A no hi ha rival petit. I el Lugo és un equip que utilitza diferents sistemes i que està ben adaptat a tots. Pot jugar amb tres centrals o amb una línia de quatre. I tot i que són fiables defensivament i aconsegueixen que el rival els generi poques ocasions, és un equip acostumat a tenir la pilota.”

Pep Lluís Martí, que encara no coneix la derrota des que és a la banqueta del Girona, considera que l’evolució de l’equip està sent l’adequada: “Estem a prop del que vull, sobretot d’equilibri i de control dels partits. De defensar, d’atacar, de jugar en transició... Però sempre es pot millorar i es poden fer més coses”, va comentar. També va parlar del bon moment de forma de Borja García: “Nosaltres som conscients que hi ha jugadors importants i amb capacitat de desequilibri. I sabem que si la pilota passa per ell, poden passar coses. Però no hem de buscar només Borja. Tothom en aquest equip és important. Tots els jugadors volen i tenen necessitat de tenir la pilota per fer coses. Aquí, tothom ha de sumar: els que juguen i els que no juguen tant,l’entrenador, el club, l’afició...”

El tècnic va afirmar que no li van fer mal els tres gols encaixats a Saragossa, sinó el 3-3. “Si fem un gol més que el rival, tant me fa els gols que em marquin. Però és cert que com més gols encaixes, més difícil és guanyar. I que quan mantens la porteria a zero, amb un en fas prou i sols tenir la victòria més a prop.”

També va donar, si fa no fa, una explicació igual de pràctica quan se li va preguntar per la importància de fer-se forts a Montilivi. “El que fa fort un equip són les victòries. Tant és si són a casa o si són a fora. L’important és guanyar i el més important del 3-3 a Saragossa no va ser reaccionar al 3-2, sinó que no vam deixar de buscar el 3-4 després d’haver fet l’empat. Vull aquesta ambició.”

EL LUGO

“És un equip que concedeix poques oportunitats i que està acostumat a tenir la pilota”

BORJA GARCÍA

“Coneixem les seves capacitats, però en aquest equip tothom és important”

EL FACTOR MONTILIVI

“El que fa fort un equip són les victòries, tant és si són a casa com si són a fora”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)