Girona

Pocs canvis a la vista

L’onze. Tot fa pensar que Pep Lluís Martí mantindrà el seu equip tipus per enfrontar-se al Lugo, amb la incògnita de si fa algun moviment en l’eix

Pep Lluís Martí ni tan sols va fer convocatòria. I no va donar cap pista sobre l’onze. Fins i tot va obrir algun interrogant –“hi ha gent amb petites molèsties i demà [avui] valorarem què fem”–, possiblement per despistar. El que està clar és que des d’aquesta setmana Jozabed i Sebas Coris treballen com un més, ja amb l’alta mèdica. I que Ignasi Miquel ja fa dies que treballa a ple rendiment. “Tots estan disponibles i tots poden reaparèixer. La sort que tenim és que tothom pot participar i l’equip no nota la diferència”, va comentar el tècnic, que només tindrà la baixa del davanter Jonatan Soriano, lesionat el dimecres de la setmana de la visita a La Romareda.

Pocs canvis

Sense haver perdut encara, el que ha fet gairebé sempre Pep Lluís Martí ha estat confiar en els futbolistes que han anat jugant habitualment. I de la setmana passada a aquesta, l’únic que va grinyolar a La Romareda va ser l’eix central: Alcalá i Ramalho han estat intocables, però des de fa dies ja noten l’alè de Juanpe i Ignasi Miquel. S’haurà de veure si el tècnic fa algun retoc en el centre de la defensa i també si introdueix algun canvi en les bandes i deixa Gallar inicialment a la banqueta per veure si al mitjapunta li surten millor les coses actuant com a revulsiu. El que difícilment canviarà Martí serà el doble pivot –de mica en mica Granell i Gumbau estan més consolidats en l’espai que hi ha davant de la defensa– i, òbviament, cap dels dos jugadors més en forma de l’equip: Borja i Stuani.

La primera decisió, però, serà descartar cinc futbolistes atès que en té 23 de disponibles. Coris, Jozabed, Bueno tenen molts números, però encara en faltarien dos més.

La zona alta

Tot i que la jornada no ha estat dolenta per als interessos del Girona –empat del Fuenlabrada i derrota de l’Osca–, la victòria de l’Almeria ha disparat els andalusos en el segon lloc. Els de Guti tenen set punts més que el Girona i si els de Martí volen acabar la jornada com la van iniciar –a quatre punts de l’ascens directe–, la victòria és innegociable.

El Fuenlabrada va empatar i l’Osca va perdre, però l’Almeria no va fallar
Amb 23 jugadors disponibles, el tècnic haurà de deixar-ne cinc a la graderia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)