Stuani dicta sentència a Montilivi amb un ‘hat-trick’ (3-1)

En ratxa. El Girona supera el Lugo en un partit força plàcid on l’encert de l’uruguaià, que ja porta 16 gols aquest curs, ha estat determinant

El Girona continua amb la seva bona ratxa després de guanyar aquest migdia un partit molt còmode contra el Lugo (3-1) que ha decidit un triplet de Cristhian Stuani. Els gironins, que n’han fet prou començant fort i després han jugat amb una marxa menys, ja encadenen set jornades sense perdre.

El Girona ha necessitat només un minut per encarrilar el partit. Marcelo Djalo i el porter Ander no s’han entès en una jugada del tot inofensiva i Stuani ho ha aprofitat per endur-se l’esfèrica i marcar el primer gol del partit a plaer. L’1-0 ha esperonat els gironins, que amb una pressió força intensa han controlat absolutament el partit. De fet, l’uruguaià ha marcat el segon però el VAR l’ha acabat anul·lant per un clar fora de joc. A partir de la mitja hora de joc els gironins han baixat el ritme i el Lugo ho ha aprofitat per començar a arribar amb perill a la porteria de Juan Carlos, sobretot amb un xut des de la frontal de Tete que el porter ha desviat a córner amb problemes.

En la segona part el Girona ha semblat que començava a mig gas, però després d’un parell d’ensurts al darrere el partit s’ha acabat de posar de cara amb un penal per unes mans de Jaume en un xut de Samu Saiz. Stuani, de panenka, ha fet el 2-0. En el 75’, a més, el Lugo s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Jaume, que ha vist la segona groga per una dura entrada a Granell. La cirereta del partit ha arribat en el 83’, quan Stuani ha completat el seu ‘hat-trick’ culminant una jugada de Maffeo. Ja en l’afegit, Iriome ha marcat el gol de l’honor dels gallecs per posar el 3-1 definitiu al marcador.