Girona

Amenaça esvaïda

Alliberat. El jutge absol del delicte de frau esportiu Stuani i els altres 35 jugadors del Llevant i el Saragossa

L’endemà de fer el seu segon hat-trick com a blanc-i-vermell i d’assegurar que no es pensa moure de Montilivi durant el mercat d’hivern, Cristhian Stuani va rebre una bona notícia. El davanter uruguaià va veure esvaïda l’amenaça judicial que duia penjada des que s’investigava el partit entre el Llevant i el Saragossa del maig del 2011, en què va participar com a jugador local. Stuani, com els altres 35 futbolistes de tots dos equips, ha resultat absolt del delicte de frau esportiu, tal com recull la sentència del jutjat penal número 7 de València.

El jutge, Manuel Aleis, no considera provat que hi hagués un pacte perquè el Saragossa guanyés el partit i absol els jugadors, a més de l’entrenador, Javier Aguirre, i el director esportiu del conjunt aragonès, Antonio Prieto. En canvi, el jutge condemna a un any i tres mesos de presó l’expresident del Saragossa, Agapito Iglesias, i el directiu Javier Porquera per un delicte de falsedat documental en les nòmines que van fer signar als jugadors del Saragossa per justificar la sortida d’1,7 milions de les arques del club. Javier Tebas, que va denunciar el cas el 2013, va indicar: “ L’única cosa de què m’alegro és que aquesta xacra l’hem eliminat del futbol professional. Que tothom sàpiga que estem molt atents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)