Primera derrota del Girona de Pep Lluís Martí (2-0)

Girona. Els blanc-i-vermells perden contra el Numància amb gols d’Higinio (14’) i Guillermo, de penal (90’). La primera derrota amb el tècnic balear a la banqueta acaba també amb una ratxa de set jornades sense perdre

El Girona ha perdut contra el Numància a Los Pajaritos (2-0). Una errada de Juan Carlos just en el primer quart d’hora de partit ha permès a Higinio fer l’1-0 i un penal del mateix porter ha ajudat a Guillermo a fer el 2-0 des dels onze metres (90’). Els blanc-i-vermells no han estat eficaços en atac i gairebé no han inquietat al porter Dani Barrio.

El partit ha començat de la pitjor manera pel Girona. Quan semblava que els de Pep Lluís Martí tenien el control del matx, una jugada que no tenia perill ha acabat amb el primer gol numantí. Marc Mateu ha fet la centrada des de l’esquerra, però Juan Carlos no ha pogut bloquejar l’esfèrica després d’un bot. Higinio, molt oportú ha recollit el refús per superar al porter a plaer (14’).

Els blanc-i-vermells no han reaccionat després del gol i el nivell ofensiu ha estat nul sense que els mitjapuntes i Stuani poguessin connectar. De fet, el primer temps ha arribat a la fi sense que el Girona provés l’efectivitat del porter del Numància Dani Barrio.

En la segona part la tònica no ha canviat en els primers compassos i, fins i tot, el Numància ha pogut ampliar el seu avantatge amb una centrada enverinada de Curro.

En el 65, Pep Lluís Martí ha mogut la banqueta fent entrar Gual per Jairo i just un minut després, Stuani ha gaudit de la millor ocasió gironina després d’encarar a Barrio però aquesta vegada l’uruguaià ha fallat en l’u contra u amb el porter. Deu minuts més tard, Samu Saiz ha provat una centrada amb rosca que ningú ha rebutjat i gairebé sorprèn a tothom (75’).

Al final, el Girona ha acabat frustrat i sense idees per fer mal a un Numància ben col·locat que no ha patit per mantenir l’1-0, ans al contrari, Guillermo de penal ha establert el 2-0 definitiu després d’una falta de Juan Carlos a Moha (90’)

La derrota, la primera amb Pep Lluís Martí a la banqueta acaba amb una ratxa de set jornades sense perdre de l’equip, que podria quedar a set punts de l’ascens directe si l’Almeria guanya diumenge al camp del Fuenlabrada.