Girona

El protagonista

Samu Sáiz

Quan el talent és intranscendent

Tornava Borja, però Pep Lluís Martí va decidir mantenir Samu Saiz a l’onze. L’encaix dels dos madrilenys, que se senten còmodes quan juguen centrats per darrere del punta i acaparen protagonisme en la creació, és un dels assumptes pendents de resoldre, si és que es pot, a Montilivi. Samu va ser qui va començar el partit centrat, amb Borja més escorat a l’esquerra, però la línia de tres quarts es va anar movent, amb Jairo de la dreta a l’esquerra, Samu cap a la dreta i Borja al mig. Tot plegat, per completar una actuació pèssima, sense capacitat de fer mal en atac. Samu va ser el primer jugador del Girona que va buscar porteria, però va ser una rematada innocent després d’una centrada de Brian Oliván (28’). Poc després, va tenir el primer xut clar, des de lluny, que Dani Barrio va enviar a córner (31’). Aprofitant que el central local Derik era estès al terra i reclamava l’atenció del metge, Pep Lluís Martí va fer córrer Samu fins a la banda i li va donar instruccions. No hi havia manera de millorar la productivitat del Girona. Borja i Samu es van buscar, com en una jugada amb dues parets que va acabar amb rematada de cap tova de Stuani (35’), però era poca cosa. Els futbolistes de creació miraven de començar jugades, però no les acabaven. Com en una arrencada de Samu després de recuperar una pilota al mig del camp que va acabar morint prop de l’àrea local (38’).

Poc després del descans, Samu Saiz va provar un xut, desviadíssim (49’). Lluny de millorar, el Girona no trobava la manera de canviar el guió. L’exjugador del Leeds va fer un parell d’arrencades, però res de bo. Martí va fer entrar Marc Gual per Jairo (64’) i va mantenir Samu a la dreta. De seguida va arribar la primera ocasió clara, de Stuani, refusada per Dani Barrio. Amb Stuani i Marc Gual centrats, a Samu i Borja els tocava arrencar des dels costats. I no hi havia manera que connectessin de manera transcendent. La imatge del Girona era molt pobra. Marti va acumular talent fent entrar Àlex Gallar per Gumbau.Samu va provar una centrada que va agafar tanta rosca que va estar a punt de sorprendre el porter (75’). El madrileny també va provar un xut des de lluny que li va sortir desviat (82’). La insistència, tímida, del Girona en la recta final no va tenir recompensa. El Numància va saber jugar les seves cartes, va tallar una sèrie de quatre partits sense guanyar i va frenar un Girona absent, que no va saber fer valer el talent que va anar acumulant. Com el de Samu, que continua sense marcar diferències.

partit
de titular de Samu Saiz, que n’ha jugat 15 en l a lliga
3r
partit
en què ha coincidit amb Borja en l’onze inicial. Ja van jugar junts a Cadis i contra l’Alcorcón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)