El Figueres colpeja, aguanta i suma de tres

Treballat triomf. El conjunt orientat per Javi Salamero s’imposa a la Pobla de Mafumet, un dels equips de la zona alta, en un partit en què li toca serrar les dents

FIGUERES 2 P. MAFUMET 1

FIGUERES:Embela, Pol Tarrenchs (Pujadas, 85’), Joel Arumí, Gallo, Ayala, Gabri Vidal (Ousman, 64’), Ivan Vidal (Jiménez, 88’), Bora Barry, Pol Blay, Pepu Soler i Genís Balaguer.POBLA DE MAFUMET:Arnau Riera, Caballero, Cardona, Aleix Ruiz, Nil Coch, Oscar Sanz (Molina, 67’), Martínez, Alberto García, Oscar Gómez (Karim, 63’), Montero (Guiu, 35’) i Jorge Carreón.GOLS:1-0 (23’) Pepu Soler. 2-0 (51’) Gabri Vidal. 2-1 (72’) Nil Coch.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:A Gallo, Ayala, Pol Tarrenchs, Pepu Soler i Bora Barry, dels locals, i a Arnau Riera, Guillem Martínez, Alberto García i Cardona, dels visitants.T.V.:Cap.

Després de tres setmanes sense jugar –una per la retirada del Reus i l’altra per la jornada de seleccions amateurs–, el Figueres va tornar al futbol amb victòria. En l’últim partit de l’any a Vilatenim, l’equip dirigit per Javi Salamero va imposar-se (2-1) a la Pobla de Mafumet, un dels conjunts potents del campionat, amb un triomf que va haver de suar i patir de valent per aconseguir.

I això que es va posar 2-0 per davant. En la primera part, després d’una rematada a la fusta de cada equip, Pepu Soler va aparèixer per fer el primer de la Unió. El davanter va recollir una bona passada de Bora Barry a la frontal de l’àrea d’esquena, va desfer-se del defensa rival amb una magnífica maniobra i va finalitzar amb solvència. El segon va arribar després del descans i el va marcar Gabri Vidal, que va culminar una jugada elaborada dels figuerencs que va acabar amb una centrada des de la banda dreta de Pol Tarrenchs que Gabri va resoldre amb un xut des del punt de penal. Tot i l’avantatge, però, l’equip local no va poder respirar, ja que la Pobla va posar una marxa més a la recerca del gol que el fiqués de ple en l’enfrontament. I aquest va arribar via Nil Coch, que de cap a la sortida d’un córner va escurçar distàncies. Poc després, els visitants van inquietar amb una centrada lateral que va treure salvador Embela, en el que no va ser l’últim ensurt per als locals, que van veure tremolar la seva porteria després d’un xut de Karim que va estavellar-se al travesser. Finalment, els de Salamero van aguantar per sumar tres valuosos punts.

És una victòria justa i merescuda. En la primera part, hem estat a un gran nivell, el nivell pel que estem treballant tota la setmana
En la segona part, hem estat sotmesos per un excel·lent equip i ens ha tocat patir molt