2a divisió FEF

El Badalona rebrà el Getafe en un duel de complicitats

Copa. San Sebastián de los Reyes-Espanyol, Cartagena-Girona i Nàstic-Saragossa, els emparellaments dels altres catalans; l’eliminatòria es resoldrà a partit únic l’11 o el 12 de gener

L’encreuament més interessant dels quatre que afecten els equips catalans que participaran en la segona eliminatòria de copa és, sens dubte, el Badalona-Getafe. Cara a cara, un equip de l’àrea metropolitana de Barcelona i un de l’àrea metropolitana de Madrid, que viuen moments ben diferents: mentre que el Badalona lluita per sortir dels últims llocs del grup tercer de segona B, el Getafe es troba en zona Champions, a primera, i continua viu a l’Europa League. L’enfrontament, amb evidents complicitats entre els dos equips, complau especialment l’entrenador escapulat, Manolo González: “Serà una eliminatòria molt bonica, un partit perquè s’ompli l’estadi i tots el disfrutem.” La temporada passada, quan entrenava l’Ebre, González va quedar a un pas dels setzens de final contra el València. El seu Badalona, que dimecres va eliminar l’Oviedo en la copa i que acumula dues victòries seguides en la lliga, es troba en el millor moment de la temporada.

El sorteig que va tenir lloc ahir al migdia a la seu de la Federació Espanyola de Futbol també va oferir un Nàstic-Saragossa, un Cartagena-Girona i un San Sebastián de los Reyes-Espanyol. L’equip de Machín jugarà al camp del cuer del grup primer de segona B, que va eliminar el Còrdova. El Nàstic, per la seva banda, rebrà un Saragossa que és tercer a segona divisió i que va superar el Socuéllamos en la copa. I el Girona viatjarà a terres murcianes per enfrontar-se a un Cartagena que va tombar el Leioa i és líder destacat del grup quart de segona B. Pel que fa a la resta del sorteig, els equips de primera més destacats hauran de visitar rivals teòricament accessibles. Així, el Sevilla i el Betis s’enfrontaran, respectivament, a l’Escobedo i el Portugalete, tots dos de tercera divisió, mentre que la Real jugarà contra el Ceuta, i l’Athletic, contra el Sestao, en un bonic derbi basc.

Aquesta segona eliminatòria es disputarà també a partit únic, el cap de setmana de l’11 i 12 de gener. Els guanyadors seran equips de setzens de final i entraran en un sorteig en el qual també hi haurà els quatre equips que disputaran la supercopa d’Espanya. Per altra banda, el Badalona i el Gimnàstic de Tarragona hauran d’ajornar fins al dimecres 15 de gener els partits de la vintena jornada de lliga de segona B, contra el Barça B i el Llagostera, respectivament.

El sorteig

S.S. Reyes - Espanyol

Badalona - Getafe
Nàstic - Saragossa
Cartagena - Girona
Sestao - Athletic
Jaén - Llevant
Múrcia - Leganés
Escobedo - Sevilla
Cacereño - Eibar
Portugalete - Betis
Ceuta - Real Sociedad
Zamora - Mallorca
Tamaraceite - Granada
Marbella - Valladolid
Mèrida/la Nucia - Celta
Oriola - Vila-real
Haro - Osasuna
Badajoz - Las Palmas
Barakaldo - Rayo
Pontevedra/Eivissa - Albacete
Cultural L. - Osca
Unionistas - Deportivo
Ieclà - Elx
Huelva - Fuenlabrada
R. Majadahonda - Tenerife
Ebre - Ponferradina
UCAM Múrcia - Mirandés
Logroñés - Cadis

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)